Slika nije pronađena

Ako se pitaš kako i zašto WhatsApp svako toliko šalje obavijest da prestaje raditi na nekim mobitelima, razlog je taj da stariji modeli jednostavno više ne podržavaju dodatke i nove verzije WhatsAppa zbog svojih zastarjelih tehničkih karakteristika.

Zato oni koji imaju novije modele mobitela ne moraju nikada strahovati da će im WhatsApp prestati raditi. Samo oni koji imaju stare mobitele, trebaju pratiti ovakve liste, da im se slučajno jedna dan ne dogodi da više ne eradi. Pogotovo ako im je ovo glavna aplikacija za dopisivanje koju koriste. Sada, od studenog, više ga neće moći koristiti svi oni koji imaju verziju Androida 4.0.4 ili oni koji imaju iPhone koji radi na iOS-9 ili nekoj još starijoj inačici tog operativnog sustava.

Net.hr je objavio cijeli popis uređaja koji pripadaju u tu kategoriju, da bi se korisnicima WhatsAppa bilo lakše snaći i vidjeti je li i njihov mob među njima. To su sljedeći modeli:

Samsung: Galaxy Trend Lite, Galaxy Trend II, Galaxy SII, Galaxy S3 mini, Galaxy Xcover 2, Galaxy Core and Galaxy Ace 2.

LG: Lucid 2, Optimus F7, Optimus F5, Optimus L3 II Dual, Optimus F5, Optimus L5, Optimus L5 II, Optimus L5 Dual, Optimus L3 II, Optimus L7, Optimus L7 II Dual, Optimus L7 II, Optimus F6, Enact , Optimus L4 II Dual, Optimus F3, Optimus L4 II, Optimus L2 II, Optimus Nitro HD and 4X HD i Optimus F3Q.

ZTE: Grand S Flex, ZTE V956, Grand X Quad V987 i Grand Memo.

Huawei: Ascend G740, Ascend Mate, Ascend D Quad XL, Ascend D1 Quad XL, Ascend P1 S i Ascend D2.

Sony: Xperia Miro, Sony Xperia Neo L i Xperia Arc S.

Alcatel: One Touch Evo 7

Apple: iPhone SE, 6s i 6s Plus

Izvor

Pogledajte još:

Dopisuješ se preko WhatsAppa? Provjeri tko je tamo tvoj pravi BFF od svih razgovora

Došao je novitet u slanju poruka preko WhatsAppa – ovu ćemo novu opciju sigurno koristiti!

WhatsApp ima novost u slanju poruka: Nova opcija koju uvode super je kad želiš reći neku tajnu

mobiteli prestaje raditi whatsapp modeli mobitela

Još vijesti