WhatsApp

WhatsApp svako malo uznemiri svoje korisnike kada najavi da prestaje raditi na nekim mobilnim uređajima. Samo sa strepnjom čekamo hoće li na popisu biti i naš. Sada su najavili da dva iPhona ostaju bez Wapa.

WhatsApp je definitivno najpopularnija aplikacija za dopisivanje među mlađom populacijom. Zato nije loše znati ako je tvoj mobitel jedan od onih koji bi mogli ostati bez mogućnosti korištenja ove aplikacije. Kada sustavi nekih mobitela zastare, ne mogu više podržavati sve novosti i funkcije koje uvodi WhatsApp i on tada prestaje raditi na njima.

Slika nije pronađena Postoji način kako pročitati poruku koju ti je netko poslao na WhatsApp, ali onda ju je obrisao

Da ne ostaneš iznenađena, sada je najavljeno da nakon ljeta neki mobiteli ostaju bez Wapa. Radi se o dva iPhonea, piše N1. Oni koji koriste operativne sustave iOS 11 i iOS 10. To koriste iPhone 5 i iPhone 5c.

 

 

Oni koji imaju ova dva mobitela, od 24. listopada više neće moći koristiti WhatsApp aplikaciju. Ako imaš iPhone 5s, onda si bez brige, na njemu će i dalje raditi. Ovo zapravo nije toliko iznenađujuće jer su iPhone 5 i 5c stari skoro 10 godina!

Slika nije pronađena Koristiš WhatsApp za dopisivanje? Onda trebaš znati ova tri trika koja će ti olakšati život

whatsapp prestaje raditi aplikacija iphone

Još vijesti