Mama s TikToka

U moru trendova, ovo je jedan s kojim zatvaramo 2022. godinu i drago nam je da je on zadnji, jer je fantastičan! Svi na društvenim mrežama pokazuju svoje mame i kako bi izgledale se oblače kao mladi, točnije, kao svoje kćeri.

Koliko odjeća i frizura imaju utjecaja na naš izgled najbolje će ti pokazati ovaj trend. Mame u njemu imaju glavnu ulogu. Navikli smo vidjeti svoje mame u kućnom izdanju, u casual odjeći ili u poslovnoj u kojoj rade. Čak i kada se srede, i dalje izgledaju prilično ozbiljno. Sada su cure počele pokazivati svoje mame u malo drugačijem izdanju. Kako bi izgledale da se oblače i da nose frizuru i šminku kao njihove kćeri? Totalno drugačije! Transformacije su wow.

 

@nadinebloch

my biggest flex is my mom lol

♬ original sound - evie

 

Trend je krenuo na TikToku i ovo je samo dokaz da na njemu ima i zabavnih trendova, samo padnu u drugi plan zbog onih opasnijih. Nadamo se da je ovo strana TikToka na kojoj si i ti jer je prezabavna.

 

@anakohler HOW CAN SOMEONE LOOK SO GOOD WITH 55 ?? #mumsoftiktok ♬ original sound - evie

 

Hrpa cura je napravila filmsku transformaciju na svojim mama i ne znamo čija izgleda bolje. Neke stvarno izgledaju kao druga osoba, kao mlađa verzija sebe. Obukle su ih u svoju trendi odjeću, našminkale ih i napravile frizure koje su sada popularne na društvenim mrežama i među mlađima.

 

@carolfinee I’m sorry but my mother ate. #fyp #momtrend #fit ♬ original sound - evie

 

Teško je reći čija mama izgleda bolje! Videi imaju milijune pregleda, a mi ti izdvajamo 5 koji su se ljude najviše dojmili i koji su postali najpopularniji.

 

@alinamour she definitely WON this trend 🤭 @nicolezrw ♬ original sound - evie

 

Jedna je čak djevojka napisala da njena mama ima 58 godina, a nakon transformacije, nema šanse da bi joj itko dao toliko godina, ni blizu! Pogledaj ju samo.

 

@agentbeetsmotel

BRO SHE IS 58

♬ original sound - evie

 

Na TikToku možeš pronaći još hrpetinu ovakvih videa. Ako nagovoriš mamu da i ona pristane na transformaciju u tebe, još se stigneš i pridružiti ovom viralnom trendu. Neka svi vide koliko zgodnu mamu imaš.

Beauty trendovi Viralni beauty trendovi na koje smo pali ove godine: 10 savjeta koji su se pokazali kao odlični

Slika nije pronađena Predobar trend šminkanja usana za kojim su cure lude: Trik s kojim će u trenu postati sočne i naglašene

tiktok trend mame transformacija mama preobrazba mama u kćeri zabava video

Još vijesti