Slika nije pronađena

Ispiti ovogodišnje državne mature još su uvijek u tijeku, a iako je većina glavnih i izbornih predmeta napisana, panika i dalje vlada dok se pregledavaju točna rješenja i računa koliko je tko dobro napisao.

I dok se maturanti zabrinjavaju, zbrajaju bodove i pokušavaju skužiti imaju li dovoljno za prolaz, Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja ili NCVVO, se zabavlja. Na svom TikTok profilu već neko vrijeme objavljuju zabavne, ali i poučne skečeve, a posljednji je pun pogodak. Malo su se našalili s maturantima i ispravljanjem njihovih eseja. Ove je godine većina bila zadovoljna s temom eseja iz hrvatskog i očekuju se dobri bodovi, ali ono na što svi zaboravljaju dok brzo pišu esej je – rukopis. Svatko ima svoj rukopis, nečiji je predivan, a nečiji baš i ne. NCVVO se prilikom ispravljanja nagleda svakakvih rukopisa, a posebne im muke zadaju baš oni koji kao da su pisali esej lijevom nogom.

@centarmature

Neki od vas su se baš potrudili pisati hijeroglifima ##ncvvo ##centarmature ##matura ##fyp ##foryourpage

Myself - Bazzi

Kako ste vi napisali esej? Jeste se barem malo potrudili da vam rukopis bude koliko toliko čitak ili spadate u skupinu ovih koji su pisali glagoljicom?

Foto: TikTok/ Shutterstock.com - Pakawat Suwannaket

M.T.

Pogledajte još:

Novi izazov koji je zahvatio internet – ljudi pokušavaju skinuti majicu na ovaj kul način! Možeš li ti?

Za ljubitelje kave: Prefini napitak iz McDonalds'a kojeg nećeš naći na meniju, ali TREBAŠ ga probati

[Državna matura] Znate li vi kako se piše ova riječ? Maturantima je jučer zadala itekako muke

smijesno ispravljanje eseja Državna Matura NCVVO video zabava tiktok

Još vijesti