Beauty trendovi

TikTok je mjesto gdje smo ove godine pronašli i isprobali hrpu savjeta – neki su ispali wow, a neki totalni gubitak vremena i novaca. Sada ti izdvajamo one koji su ispali wow i koje vrijedi isprobati i čak početi i redovito raditi.

Na TikToku smo ove godine naučili neke super beauty savjete koje smo uključili u svoju rutinu, a pronašli smo i neke proizvode zahvaljujući tome što su postali viralni. Bilo je itekako puno savjeta koji su postali popularni, ali nažalost, nisu se svi pokazali i kao dobri. Neki su jednostavno bili loši i očigledno im je bila namjena samo sakupiti klikove, a u stvarnosti nisu radili. Takve ćemo probati što prije zaboraviti! Sada ti predstavljamo one koje sigurno nećemo zaboraviti, jer su toliko dobri da svi za njih trebaju znati.

1.Vaseline prije maskare na trepavice
Napravit ćemo sve da bi nam trepavice izgledale što bolje, a ovo je jedan savjet koji je ove godine postao viralan – i pokazao se stvarno dobrim. Prije stavljanja maskare, na trepavice se doda malo Vaseline masti. To pomogne podignuti trepavice i rezultat je kao da si išla na lash lift.

 

@lenkalul full face of tiktok trends! using @narsissist light reflecting foundation ad, ib @daniellemarcan #makeup #makeuptrends #tiktoktrends ♬ original sound - Crocodile Dundee🐊💕

 

2.Slugging
Trend u njezi kože koji je vjerojatno bio najveći skincare trend ove godine. Pomaže kod hidratiziranja kože, a zapravo se radi o korejskom trendu koji je osvojio cijeli svijet. Prije spavanja, kada se odradi skincare rutina, za kraj se stavi Vaseline ili bilo koji drugi proizvod koji je na bazi ulja „petroleum“. To pomaže da koža izgleda bolje i da bude više nahranjena.

Hailey Bieber i njezina hvaljena skincare rutina Skincare trendovi koji su se ušuljali u našu rutinu tijekom 2022: Što smo sve novog naučili o njezi kože?

3.Oči kao sirena za zavodljiv pogled
Trend u šminkanju oči koji su svi isprobali. Postoje različite verzije „sirenskih oči“, ali jedna je stvar u svima ista, oči izgledaju zavodljivo i izduženo. Iako izgleda komplicirano, tutorial će moći pratiti i početnici u šminkanju. Tehnika koju su mnogi instantno zavoljeli.

 

@aliciabreuer0 tutorial on how to do siren eyes #sireneyes #eyeliner #eyes #makeup #makeuptutorial #eye #fyp ♬ Vegas (From the Original Motion Picture Soundtrack ELVIS) - Doja Cat

 

4.Kovrčanje kose s tajicama
Nema više razloga za uništavati kosu figarom ili peglom ako ju želiš nakovrčati. Toliko je tehnika kovrčanja kose bez topline osmišljeno. Ona koja se pokazala kao jedna od najboljih (i najudobnijih) je kovrčanje kose uz pomoć tajica. Samo se kosa omota oko nogavica tajica, učvrsti i ujutro imaš frizuru.

5.Kako se našminkati za slikanje za dokumente
Djevojka koja je pokazala kako se našminkati za fotkanje za osobnu ili putovnicu da bi izgledala što bolje na tim i ostalim dokumentima s razlogom je postala viralna. Nije isto šminkati se za svaki dan i za fotkanje. Tutorial koji je ona pokazala izgleda prejak za uživo, ali na fotki će izgledati mrak.

 

@georgia.barratt Reply to @petassnym yes I’ve got as it was on repeat the whole way through #xyzbca #beauty #makeup ♬ original sound - georgia barratt

 

6.Rumenilo na područje ispod očiju
Osim na obrazima, rumenilo se ove godine počelo stavljati i ispod očiju. Krše se sva pravila šminkanja i nekada je to dobra stvar, kao primjerice ovaj put. Ovo će pomoći kod prekrivanja podočnjaka. Šokantno, ali istinito.

Punđe Kakve se punđe nose, a kakve su izašle iz mode? Ove zime su u modi 3 punđe – evo koje

7.Ružmarin vodica i ulje za rast kose
Njega kose je još jedan veliki hit, a pogotovo njega kose s proizvodima od ružmarina. Svi su radili vodice od ružmarina i tražili ulja od ove biljke. Pokazala se kao čudotvorna za rast kose. Stvarno radi posao.

 

 

8.Kako da se parfem osjeti cijeli dan
Trik kojim se koriste striptizete, a koji će osigurati da mirišeš na 10 kilometara postao je hit. Da, ovako ćeš mirisati stvarno jako i intenzivno i to cijelu noć. Nije za svaki dan jer bi mogla ugušiti ljude u javnom prijevozu, ali za izlaske je idealno. Stvar je u tome da se prije i poslije parfema na tijelo stavi losion.

9.Bijeli korektor
Umjesto korektora koji je nekoliko tonova svjetliji od pudera, sada se ispod oči počeo stavljati skroz bijeli korektor. Kao snijeg. Izgleda čudno, ali kada se stavi ostatak šminke, ovako područje ispod očiju na mnogima izgleda puno bolje i više glatko nego s običnim korektorom. Izgleda kao da si stavila filter preko lica i u stvarnom životu.

 

@therealfaithallison This made me look airbrushed omg #makeup #makeuptutorial #lagirl #concealer #trend #airbrushed #beauty ♬ original sound - Monaleo

 

10.Novi način stavljanja maskare
Kako bi ti oči izgledale više izduženo i mačkasto, ove je godine počeo trendati malo drugačiji način stavljanja maskare. Obično ju stavimo na sve trepavice, ali ove su cure počele pokazivati koliko bolje izgleda kada se stavi samo na pola trepavica, točnije, na vanjski dio. Dio prema unutarnjem dijelu oka se ostavi prazan.

beauty trendovi trendovi u šminkanju njega kose trendovi 2022 najveći trendovi tiktok trendovi Viralno dobri stvarno rade

Još vijesti