Slika nije pronađena

Svijetom TikToka već dulje vrijeme kruži make-up trend pod nazivom „gym-lips“.

Ukoliko još nisi naletjela na ovakav način šminkanja usana, upoznat ćemo te s koracima i postupkom koji su potrebni za dobivanje istodobno punih i naglašenih, a opet tako prirodnih usana.

Termin „gym-lips“ osmislila je američka beauty blogerica i make-up artistica Kelli Anne Sewell. Pitate li se odakle naziv? Pa ova make-up artistica osmislila ga je za svoje potrebe odlaska u teretanu, kada nije željela da joj usne budu naglašene, ali je opet nešto htjela napraviti s njima. 

Sve što ti je potrebno su olovka u prirodnoj boji tvojih usana te hidratantni balzam ili bezbojno i svjetlucavo sjajilo.

 

@makeupxka let’s bring gym lips to tik tok lmao #gymlips my go to liner is @Kevyn Aucoin in divine or @ABH Cosmetics ♬ original sound - Kelli Anne Sewell

 

Olovkom za usne prijeđeš po rubovima usana. Dozvoljeno je čak malo i prijeći preko linije svojih usana, ukoliko ih želiš vizualno dodatno povećati. Nakon što su usne „obrubljene“ olovkom, nanesi balzam ili sjajilo u sredinu usana.

Možda djeluje jednostavno, ali pravi izazov je u pronalaženju savršene boje olovke za usne, koja odgovara tonu tvojeg lica. Ukoliko uzmeš presvijetlu nijansu, efekt „gym-lipsa“ će jednostavno izostati. Ukoliko si pak kupila olovku koja je znatno tamnija od tona tvojeg lica, izgledat ćeš kao da si nanijela i najobičniji ruž.

„Gym-lips“, obožavaju zvijezde poput Kim Kardashian i Hailey Bieber.

 

 

Iako je osmišljen za teretanu, ovaj make up trend možeš koristiti i u drugim prigodama. Možemo reći da je ovo odličan ekvivalent crvenome ružu, jer pristaje svim prilikama: kako dnevnim, tako i svečanijim. Ujedno je i veliki favorit, jer izvlači ono najbolje od prirodnog izgleda usana.

gym-lips olovka u prirodnoj boji usana hidratantni balzam bezbojno i svjetlucavo sjajilo kim kardashian hailey bieber ekvivalent crvenome ružu nude nijanse usana Kelli Anne Sewell kako dobiti pune usne kako namšinkati usne da izgledaju veće

Još vijesti