Galerija Natpisi na majicama Natpisi na majicama - 1 Natpisi na majicama - 2 +21 Natpisi na majicama - 4

Jedna od najzanimljivijih stvari na norijadama svake godine je čitati dosjetljive natpise koje maturanti stavljaju na majice. Neki su tako duhoviti, drugi su se osvrnuli na svoje razrednike, a treći oduševili originalnošću.

Prije nego što ovogodišnju norijadu ostavimo iza sebe, ostao je još jedan detalj na koji trebamo baciti oko, a to su natpisi na majicama! Volimo čitati što su maturanti osmislili kao svoje slogane za zadnji dan škole, a kao i svake godine, i ove je prevladala duhovitost. Bilo je svega i svakakvih smo se natpisa nagledali jučer, a ovo su neki koji su nam zapeli za oko. Kreativnost je bila na vrhuncu, ima smiješnih natpisa, internih fora ali i posveta razrednicima. Jer ni njima nije baš lako! Neke od najboljih i najzanimljivijih natpisa možeš pogledati u galeriji iznad. Možda to da inspiraciju i budućim razredima!

NORIJADA 2022: Maturanti u Zagrebu slave zadnji dan – okupirali su centar grada [FOTO] Norijada 2022. Norijada 2022. - 42 Norijada 2022. - 45 +42 Norijada 2022. - 44

Norijada 2022 maturanti natpisi na majicama foto galerija

Još vijesti