Galerija Norijada 2022. Norijada 2022. - 42 Norijada 2022. - 45 +42 Norijada 2022. - 44

Zadnji dan škole za maturante! Trenutak koji su jedva čekali i koji su tradicionalno proslavili. Iako im Zagreb nije organizirao službenu povorku od Trga bana Jelačića do Bundeka, nema veze, oni su si ju sami složili.

Danas u gradovima diljem Hrvatske od jutra traje partyjanje na ulicama i po parkovima. Maturanti slave zadnji dan srednje škole i kraj tulumarenja je još jako daleko. Napokon su se vratile povorke kroz grad i osiguran im je zabavni program. U Zagrebu je slavlje krenulo i maturanti su okupirali centar grada.

Maske maturanata Maturanti su spremni za kraj školske godine: Pogledaj ovogodišnje najzanimljivije maske [FOTO]

Bilo je tu i brašna i šljokica, ali i paljenja baklji. Nosili su se zvučnici za glazbu, ali ona se ionako nije čula od zviždaljki. Grad im nije organizirao povorku, ali oni su se svejedno kao i uvijek dijelom sakupili na trgu i krenuli prema Bundeku gdje ih kasnije danas očekuje glazbeni zabavni program kojeg predvodi Mimi Mercedez. A kako je bilo na Trgu bana Jelačića. Pogledaj fotke u galeriji iznad! Možda i pronađeš na fotkama svoje lice.

U nastavku donosimo i najzanimljivije natpise na majicama!

NORIJADA 2022: Kakve su sve natpise maturanti ove godine imali na majicama? [FOTO] Natpisi na majicama Natpisi na majicama - 1 Natpisi na majicama - 2 +21 Natpisi na majicama - 4

maturanti Norijada 2022 fotke foto Zagreb

Još vijesti