Slika nije pronađena

Glavni problem koji imamo na mobitelu je da nikada, ali baš nikada, nemamo dovoljno memorije. Ne znamo kako se to dogodi, ali puno nas ima ovaj problem. Zapravo memorija nestane jer ju zatrpamo s glupim stvarima, a ovo je jedna od tih.

Znamo da i ti koristiš WhatsApp na dnevnoj bazi za dopisivanje i zato ti donosimo jedan mali trik koji bi ti mogao dobro doći. Memorije na mobitelu nikad dosta. To je jednostavno činjenica. Koliko god da je imali, dođe trenutak kada shvatimo da smo ju popunili i da ne možemo instalirati nikakvu novu aplikaciju ili okinuti novih 10 fotografija. I što sada? Što obrisati? Da ti se to ne dogodi toliko brzo sljedeći put, može ti pomoći WhatsApp.

Slika nije pronađena Koristiš WhatsApp za dopisivanje? Onda trebaš znati ova tri trika koja će ti olakšati život

On nam 'krade' memoriju, a možeš to lako isključiti. Ova aplikacija automatski sprema na tvoj mobitel bilo kakav medijski sadržaj koji ti netko pošalje. Sve, od fotki preko audio zvukova do videa. Realnost je da te fotke i videe vjerojatno nećeš više nikada niti trebati niti pogledati. Od svega što dobiješ na WAP, trebat će ti kasnije možda koja fotka. I to je ono što ti ukrade memoriju, a da toga nisi niti svjesna.

Svi su ti sadržaji spremljeni automatski u tvom mobitelu, a ti ih niti koristiš, niti ti trebaju. I ne radi se tu o malom broju fotki i videa. Dobra je stvar da možeš isključiti opciju da ti WhatsApp automatski sprema fotke i videe na mobitel. Samo trebaš otići u 'Postavke' i pronaći kategoriju 'Pohrana i podatkovni promet'. Tu onda možeš isključiti automatsko spremanje videa i/ili fotografija. Tako ti se mobitel neće zatrpavati bespotrebnim medijskim sadržajima. A kada ti netko pošalje nešto važno što si želiš spremiti, spremi tu jednu fotku.

Slika nije pronađena Stiže nova značajka na WhatsApp koju ćeš često koristiti – jer u Messengeru je omiljena

Tko je bio najzgodiniji dečko na svijetu one godine kada si se ti rodila? Provjeri! 2007. - Matt Damon 2006. - George Clooney 2005. - Matthew McConaughey +11 2004. - Jude Law

whatsapp dopisivanje memorija mobitel nemaš memorije

Još vijesti