Nastup na Supertalentu

Kada gledamo Supertalent možemo vidjeti stvarno svakakve nastupe. Neki će te raznježiti, rasplakati, drugi nasmijati, treći ostaviti bez teksta, a dok traju neki ćeš i pokrivati oči. E ovo su upravo takvi na koje bismo najradije pokrili oči jer se bojimo što će se dalje dogoditi.

Ova su tri nastupa neka druga kategorija! Nema sumnje da se radi o natjecateljima koji imaju neku vrstu supertalenta, samo je njihov talent totalno drugačiji i mnogi bi njihove audicije opisali kao opasne. Ipak, oni su se toliko izvježbali u ovim stvarima da su nastupe odradili perfektno, no nekome tko ih gleda po prvi put, malo neće biti dobro. Noževi su letjeli prema ljudima, bilo je vatre, kao i korištenja mačeta s povezom na očima. Jedan milimetar krivo na ovim audicijama može značiti smrt kandidata, toliko su audicije opasne. Trenutak nepaženje i dogodi se tragedija. Na svu sreću, nije se dogodilo ništa loše! Nastupi su odrađeni, svi su kandidati živi i zdravi, a publika i žiri su ostali zadivljeni i po prvi put vidjeli ovakve talente.

Jonathan Goodwin Britanski kaskader ostao paraliziran nakon izvođenja točke u Supertalentu: Njegova priča bila je zastrašujuća

1.Gutač mačeva koji je stavio mač u usta i spustio se tako naglavce po šipki

Ma ne možemo ti ovo opisati riječima. Alex Magala je gutač mačeva, talent koji sam po sebi zvuči opasno, ali kada se uz to dodaju još i akrobacije, dobije se opasan nastup na nekoj skroz drugoj razini. Dio nastupa kada su svi u studiju, pa i mi sami, imali potrebu zatvoriti oči je kada je stavio mač u usta, popeo se na šipku, objesio naglavce i naglo se spustio prema dolje. Par centimetra niže i moglo je biti svašta. Taj dio nastupa kreće na 4:31, ali cijeli nastup je pomalo opasan, ovo je samo najopasniji dio.

2.Fruit Ninja s povezom na očima

Čovjek je stavio povez na oči, uzeo mačetu i počeo njome razbijati kokose – koji su bili postavljeni po i oko drugog čovjeka koji je ležao na podu. S povezom na očima i velikom mačetom! Zvuči ludo i opasno, a izgleda još luđe i još opasnije. Treba hrabrosti za odraditi ovakav nastup. Čudan talent, definitivno, ali i nastup koji će te ostaviti bez daha i koji nećeš moći prestati gledati. Mogao je završiti kobno!

3.Gađanje noževima

Iz Rumunjske nam dolazi još jedan opasan audicijski nastup. Radi se o nastupu s noževima, točnije talentu bacanja noževa. Čovjek je pokazao koliko je precizan u ovome tako da je pred zid gdje baca noževe postavio živu djevojku. U jednom je trenutku počeo bacati i goruće noževe! Vrhunac nastupa je definitivno bio kada je djevojku postavio na kolut koji se okreće i bacao goruće noževe dok se kolut s njom okretao. Ma pogledaj! Senzacionalan nastup, ali i jako opasan.

The Sacred Riana - 1 Cura čiji su nastupi na Supertalentu dobili titulu NAJSTRAŠNIJIH – i to s razlogom

Sve su ovo posebni talenti, nešto što većina ljudi ne može izvesti – i bez obzira što nisu pobijedili, mogu s nazvati supertalentima. A kakve ćemo sve talente gledati u novoj sezoni Supertalenta? Nećeš morati dugo čekati da saznaš! Nova sezona kreće ove jeseni na Novoj TV – jedva čekamo vidjeti što nam donosi!

Supertalent opasne audicije najopasniji nastupi neobični talenti riskirali život kandidati

Još vijesti