Galerija Jonathan Goodwin Jonathan Goodwin i zaručnica Amanda Abbington Jonathan Goodwin +2 Jonathanov nastup na Supertalentu 2019

Gledajući Supertalent na Novoj TV, zasigurno ste puno puta čuli od voditelja rečenicu „Ovo nemojte nikako izvoditi kod kuće“. Naime, pojedine su točke toliko opasne, da mogu biti fatalne i za najveće profesionalce koji se pojave na pozornici.

The Sacred Riana - 1 Cura čiji su nastupi na Supertalentu dobili titulu NAJSTRAŠNIJIH – i to s razlogom

Ono o čemu ne razmišljamo dok gledamo vratolomije na malim ekranima jest to da bi stvari mogle poći po zlu. Dok se mi zabavljamo gledajući, možda nismo ni svjesni da bi se netko mogao ozlijediti. Dokaz je to i slučaj Jonathana Goodwina, uvježbanog kaskadera koji se godinama bavio izvođenjem svakakvih akrobacija te koji je postao poznat po nastupima u britanskom Supertalentu.

 

 

U listopadu 2021. sudjelovao je u američkom Supertalentu pa izveo točku koja je pošla po zlu. Na generalnoj probi showa, uvježbavao je vratolomiju u kojoj je naglavačke zavezan visio s devet metara visine, između dva automobila.

Supertalent Najčudnije audicije na Supertalentu: 5 bizarnih talenata koji su sve iznenadili

Prije nego automobili budu pušteni, on se trebao osloboditi i spasiti. Međutim, automobili su pušteni prije nego se Jonathan oslobodio. On je ostao prignječen između njih u zraku, dok su se oni zapalili. U toj nesreći, slomio je leđnu moždinu, slomljene su mu bile obje lopatice, obje noge i još je zadobio i opekline trećeg stupnja.

Jonathan je jedva preživio i ubrzo se nakon nesreće javio svojim pratiteljima preko društvenih mreža, a njegovu objavu odmah poslije nesreće možete vidjeti OVDJE. Iako je ostao paraliziran i u kolicima, njega to nije slomilo te živi svoj život i dalje punim plućima. Umirovljeni kaskader sada je scenarist i hipnoterapeut te ambasador za ozljede kralježnice, kako navodi u svojoj biografiji. Preko društvenih mreža često dijeli motivacijske poruke drugima. Zaručen je s glumicom Amandom Abbington koja je bila uz njega cijelo vrijeme oporavka.

Pobjednici sa Supertalenta Sjećaš li se svih dosadašnjih pobjednika Supertalenta? Evo tko je kroz godine sve pobijedio u Hrvatskoj

Srećom, ovakvih nesretnih događaja nije bilo u hrvatskoj inačici Supertalenta. Ako je i vama ta emisija omiljena, imamo dobre vijesti: od ove jeseni moći ćemo uživati u novoj sezoni i nastupima na Novoj TV.

 

Supertalent najopasnije akrobacije na supertalentu paraliziran Jonathan Goodwin

Još vijesti