Zendaya i Bieberovi

Svi znamo da slavnim osobama idu dobro pjevanje, gluma – ovisno o tome što im je hollywoodski posao. Izgleda da im to nije jedini talent! Ove slavne osobe imaju još neke skrivene talente za koje možda ne znaš.

Svi znamo da je Justin Bieber talent u pjevanju ili da je Margot Robbie odlična glumica, ali ako si mislila da je to jedino u čemu su dobri, onda si se malo prevarila. Izgleda da su slavne osobe pune talenata! Barem neki od njih. Kroz intervjue su do sada otkrili u čemu su to toliko dobri, ali većina ljudi to ne zna o njima. Imaju skrivene talente koje nikada ne bi pogodila niti asocirala s njima. Ako si mislila da su „samo“ pjevači ili „samo“ glumci bila si u krivu. Evo u čemu su to sve slavni još jako dobri.

Justin Bieber može složiti Rubikovu kocku unutar dvije minute. Da je ovo istina već je nekoliko puta i dokazao kada je u intervjuima na licu mjesta prezentirao ovaj svoj talent.

Emma Roberts može oponašati plač bebe. Kada je gostovala u „The Tonight Show With Jay Leno“ demonstrirala je ovaj svoj talent i zvuči jako creepy. Zvuči kao da plače baš mala beba.

Dua Lipa i Ema Luketin Promjene frizura slavnih u 2023. godini: Pogledaj transformacije ovih 14 poznatih cura i inspiriraj se

Kendall Jenner može oponašati ptičje zvukove. Kada je sudjelovala u „Late Late Showu“ Jamesa Cordena čak je i pokazala ovaj svoj talent. Zvuči stvarno kao prava mala ptičica.

Margot Robbie je talent u tetoviranju. Zna jako dobro tetovirati! Naučila je ovo na setu filma „Suicide Squad“ i ispalo je da je jako dobra u tome. Ima mirnu ruku i jako je kreativna što joj je itekako od koristi kad nekoga tetovira.

Daniel Radcliffe je mogao biti i reper. Glumcu jako dobro ide bacanje rima. U nekoliko je već prilika pokazao ovaj svoj talent.

Angelina Jolie je pro u učenju jezika. Tečna je u engleskom, francuskom i njemačkom, a osim njih, prilično dobro zna i ruski, talijanski i arapski. Naučiti jezike nije niti malo lako većini ljudi, ali Angelini to itekako dobro ide od ruke.

Slavni parovi Slavni koji su dejtali puno starije od sebe: 10 slavnih veza s velikim razlikama u godinama

Zendaya je rekla da je njen skriveni talent taj da može jesti sladoled sa zubima. Grize ga kao da jede sendvič. Ne smeta joj što je hladan, kao što bi većini smetalo. Definitivno jedan od čudnijih talenata.

Harry Styles zna plesti. Poznati pjevač zna plesti s vunom i to zna napraviti čak i komade odjeće. Ovo mu je bio jedan od hobija kojim se bavio i dok je bio na turneji.

Tom Holland je dobar u plesanju baleta. Ne bi ga nikad spojila s ovom aktivnosti, ali kao desetogodišnjak je išao na balet i bio je jako dobar u njemu.

Slavne osobe celebrity skriveni talenti neobični talenti čudni talenti u kojima su dobre poznate osobe

Još vijesti