Problem velikih grudi

S ovom djevojkom će se poistovjetiti sve cure koje imaju velike grudi i ujedno treniraju ili idu u teretanu. Ona je snimila video u kojem pokazuje koje sve korake mora poduzeti prije nego što ide u teretanu zbog problema s velikim grudima.

Samo one djevojke koje imaju velike grudi znaju koliki problem to nekada može biti, pogotovo u situacijama poput treniranja ili teretane. Ne samo što velike grudi stvaraju dodatno opterećenje za leđa i kralježnicu, već se djevojke u nekim situacijama jednostavno ne osjećaju ugodno zbog neugodnih pogleda koje bi mogle dobiti. U istoj situaciji se našla i ova cura koja je pokazala koje korake poduzima prije odlaska u teretanu.

 

@billiebopbillie Here’s part. 2 #foryoupage #pourtoi #canada #mtl #problems ♬ BABY GIRL - Disco Lines

 

Radi se o tome da za teretanu stavlja čak 3 grudnjaka i top preko njih kako bi izbjegla neugodne poglede da ne izgleda vulgarno. Osim toga, svi ti slojevi joj dodatno pričvršćuju grudi kako bi joj bilo lakše tijekom treninga u teretani.

Hack za cure s većim grudima Problem koji imaju cure s većim grudima: Kada ne možeš dobro zakopčati majicu ili haljinu napravi OVO

Nju mogu shvatiti samo cure koje imaju veće grudi jer one često znaju predstavljati veliki problem, pogotovo u situacijama poput ove.

Slika nije pronađena Zezali su ju da ima najmanje grudi na svijetu – njen je odgovor inspiracija za sve cure s istim problemom

Slika nije pronađena Imaš male grudi? Ne brini, postoji više prednosti nego što zapravo misliš

grudnjaci Teretana velike grudi problem

Još vijesti