Transformacija

Cure vole drastično promijeniti frizuru kada im se dogodi neka velika promjena u životu, jer vjerujemo da nova kosa =nova osoba. I to je toliko jako istina! Jedna je djevojka pokazala koliko je njen cjelokupni izgled promijenila SAMO promjena frizure.

Kada ovo vidiš, krenut ćeš odmah tipkati broj svoje frizerke da se naručiš za farbanje. Nemoj nikada podcjenjivati moć frizure. Dobra frizura i pogođena boja mogu od tebe napraviti novu osobu.

Srednjoškolac Petar Moda sa zagrebačkih ulica: Upoznaj srednjoškolca Petra koji ima bolji stil od većine [FOTO]

Bez šale! Samo trebaš prije proučiti što najbolje odgovara za tvoj tip lica ili tvoju boju kože. Postoji hrpa načina kako prilagoditi frizuru sebi, da ne bi nakon posjeta frizeru plakala pred ogledalom. Promijeniti boju kose nije mala stvar, jer kada to napraviš, s njom si zapela na neko vrijeme. Cure su poznate po tome da idu promijeniti frizuru kada im se god dogodi neka velika promjena u životu i kada vidiš kakvu transformaciju za cijeli izgled može napraviti nova boja kose, bit će ti jasno i zašto to toliko cura radi.

 

@barbieeeeeeeeeee69

and im not only talking about looks…

♬ Made by NotLucyyy - Lucy

 

Ova je djevojka podijelila svoju sliku od prije gdje ima smeđu kosu, i nove fotke nakon što je postala plavuša. Bila je dovoljna boja kose da se promijeni skroz, njen izgled, ali i stil odijevanja. Ovo definitivno može pomoći da dobiješ više samopouzdanja. Nije ni čudo da mnogi ne vjeruju da je to stvarno ona! Izgleda kao potpuno druga osoba. Dobro, i počela je nositi ispeglanu kosu. U novijem je videu pokazala svima i kako izgleda s kovrčama s plavom kosom – i još je više wow.

 

@barbieeeeeeeeeee69 Reply to @connie.ame ♬ original sound - Kristannn🦋

 

Tko god da kaže da drastična promjena frizure neće od tebe napraviti novu osobu, očito to sam nije nikada napravio. Iako je samo vanjska promjena, utjecat će na tebe i više nego što misliš.

Ariana Grande - 1 Ariana Grande na bratovo vjenčanje došla praktički u grudnjaku [FOTO]

transformacija Izgled Nova boja kose prije vs. nakon utjecaj nove frizure Viralno

Još vijesti