Ljubljenje s dečkom i iritacija kože

Ljubljenje s dečkom bi trebala biti jedna lijepa i romantična stvar, ali ne i za ovu curu. Njoj je zbog ljubljenja na licu ostala gadna posljedica. Dobila je infekciju koja ne izgleda ni malo dobro, a za sve je krivac nešto što ima puno dečki.

Što god da misliš da je najgora stvar koja se može dogoditi dok se ti i dečko ljubite, nije. Ovo je najgora stvar. Baš kada je s vama sve divno, romantika je u zraku, ljubite se kada god stignete i baš ste sretni zajedno, zbog ljubljenja s njim dobiješ infekciju na licu koja izgleda…pa prilično gadno. Misliš da se to ne može dogoditi tebi? Nemoj biti tako sigurna u to.

ljubljenje Cura otkrila što nam svima najviše smeta kada se ljubimo s dečkom - i svi se slažu s njom

Ako tvoj dečko ima bradu, možeš završiti baš kao i ova cura. Imala je ružne rane po cijelom području oko usta i po bradi, a sve zbog dečkovih dlačica na licu. Dečki koji imaju brade mogu ti preko nje kada se ljubite prenijeti bakterijsku infekciju. Jer brada koja se 'uzgaja' i ne brije dulje vremena, mjesto je gdje se sakupljaju bakterije.

 

@jaleighrobbins2023 it was a long two weeks #LizzosBigGrrrls ♬ original sound - frankiesaudios

 

Doktori su za Popsugar objasnili da se u dobrom djelu slučajeva neće dogoditi ništa čak i ako ti dečko ima bradu i u njoj tu bakteriju. Ali isto tako i može se dogoditi isto ovo. To se događa zato što se tijekom ljubljenja koža tvog lica trlja u bradu, koža se počinje oštećivati i tako dopušta bakterijama da se bolje uhvate jer se izgrebena. Srećom, ovo se ne događa tako često i male su šanse da će ti se dogoditi, ali nisu nepostojeće. Ako se dogodi da ti je imunološki sustav u padu, pod stresom si, brada je gruba…kada se svi faktori poklope, onda ti se ovo može dogoditi.

Poljubac Pravila za ljubljenje kojih se baš uvijek treba držati – inače ljubljenje s tobom neće biti dobro iskustvo

ljubljenje Infekcija kože posljedica ljubljenja krivac dečko brada