Slika nije pronađena

Što ti sve prolazi glavom dok se ljubiš s dečkom? Sigurno hrpa stvari, a nije ništa mirnije ni u njegovoj glavi. Ovih sedam stvari se ipak najčešće vrte kroz mušku glavu dok se ljubite.

Jednako kako se i tebi svašta mota po glavi dok se ljubite, nije ništa bolje ni u njegovoj glavi. Iako uživaju u poljupcu, dečkima se po glavi u tom trenutku javljaju različite misli. U tom pogledu su cure i dečki jednaki – razmišljaju o tisuću stvari čak i dok uživaju u vremenu sa svojom boljom polovicom. Koje su to stvari o kojma dečki u ovim intimnim trenucima najviše razmišljaju? Pogledaj top 7, mogli bi te iznenaditi neki od njih.

1. Koliko si ti super


Ako se ljubite to je već dobar znak da mu se sviđaš, a iako ti to ne možeš znati, isto sigurno potvrđuju i njegove misli. Jedna od najčešćih stvari koje dečkima prolaze glavom dok se ljubite je koliko si ti super i koliko si zgodna. Tako da nemaš razloga za brigu i razmišljanja što misli o tebi i načinu na koji se ljubiš, jer sigurno uživa. Ako previše razmišljaš o tome, nećeš stići uživati u poljupcu, a to bi bila šteta.

2. Sviđa li ti se kako se on ljubi?

Ti nisi jedina koja razmišlja o tome sviđa li se drugoj strani poljubac, i kroz njegovu glavu prolazi ista stvar. Nada se da ti se sviđa i da to želiš jednako koliko i on. Čak i oni koji su puni samopouzdanja u ovakvim situacijama gube to samopouzdanje. Ako mu se stvarno jako sviđaš, želi da sve bude savršeno i da ti se sviđa ljubiti s njime.

3. Koliko si daleko spremna ići?


Činjenica da ga ljubiš mu već daje potvrdu da ti se sviđa, i to je nešto, ali ono što ga u tom trenutku još zanima je i koliko si daleko spremna ići. Pogotovo ako se ljubite na nekom privatnom mjestu gdje ste u potpunosti sami, dečke zanima bi li trebali pokušati inicirati nešto više ili da stanu na ovome. Naravno, imaj na umu da ako i pokuša nešto više, ti ne moraš pristati, jer poljubac može jednostavno ostati na tome, nigdje ne piše da treba ići dalje.

4. Što taj poljubac znači?

Ako još niste razjasnili što ste vi zapravo, jeste li u vezi ili se samo malo zabavljate, to je pitanje koje će ga mučiti vjerojatno jednako koliko i tebe. Čemu vodi taj poljubac? Znači li to da ste sada ozbiljni i da ste cura i dečko? Ili ništa ne znači? Dok god ne raščistite to, zbunjivat će vas oboje nedefinirana situacija u kojoj se nalazite i nećete se u potpunosti moći opustiti.

5. Kako ti odlično ide ljubljenje


Ako si prava profi ljubilica, sigurno će mu se po glavi motati koliko je sretan što je uhvatio curu poput tebe, ali i kako to da si tako dobra u ljubljenju. Znači li to da si se već ljubila s hrpom dečkiju? Nemoj se začuditi ako mu izleti pitanje o tvojim bivšima nakon poljupca. Nije ni svjestan da to može uništiti trenutak, zato mu nemoj to uzeti za zlo, već kao kompliment, jer ipak misli da se odlično ljubiš.

6. Hoće li vas tko uhvatiti usred poljupca
Iako ste na nekom privatnom mjestu, kao što je nečija soba ili parkić bez ljudi, ne može si pomoći da ne razmišlja hoće li vam netko uletjeti, pogotovo osobe kao što su roditelji ili brat/sestra. To ne znači da ne uživa u poljupcu, ali nekada se samo teško uživjeti s obzirom na okolinu.
7. Glava mu je u potpunosti prazna


Je li bolje da razmišlja o tome koliko su mu super i kako se dobro ljubiš ili da mu je glava prazna i da samo uživa? Nekada je ipak u pitanju baš ovo drugo. Nije to ništa loše, dapače, to znači da si mu super društvo u kojem se može do kraja opustiti.

Foto: Unsplash/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Konačno ste na dejtu i on je ttly nepodnošljiv?! Ovih 8 stvari mu možeš reći ako ga nemaš namjeru opet vidjeti

Nemojte biti ribe poput Shawna i Camile! Ovih 15 tajni o ljubljenju znaju samo najbolje ljubilice

OMG! Znači li to da mu se sviđaš?! Njegovi potezi su konačno *dekodirani*

dečko prolazi kroz glavu misli ljubljenje

Još vijesti