Slika nije pronađena

Oduvijek misliš da si super ljubilica i da je cmokanje s tobom pravi doživljaj? Što bi napravila kad bismo ti rekli da sigurno radiš ove greške. Ovo su najveće pogreške koje redovito radiš kad se ljubiš s dečkom...

1. Koristiš previše jezika
Naravno da nema onog pravog 'francuskog poljupca' bez jezika, ali ako ljubljenje s tobom ne izgleda kao u filmu, već više kao pseće lizanje, možda bi mogla malo više poraditi na tehnici cmokanja. Druga strana možda ti neće reći da se ljubiš s previše jezika, ali to bi i sama mogla skužiti, zar ne?

via GIPHY


2. ...Ili ga uopće ne koristiš
Kao što nije dobro koristiti previše jezika, tako je isti fail ako ga ne koristiš uopće. Ako se bojiš da to nećeš moći izvesti kako treba, imamo za tebe jednu dobru vijest - nikome od nas isprva nije išlo ljubljenje, to je nešto za što treba truda i puuuuno prakse.

via GIPHY


3. Ruke ti samo padaju sa strane
Uf, definitivno jedna od najgorih stvari kod ljubljenja. Izgleda odvratno kad ti usred ljubljenja ruke samo 'vise' sa strane, radije ih iskoristi kako bi pusa bila još bolja. Njima možeš zagriliti dečka, proći mu kroz kosu ili ga uhvatiti za guzu. Naravno, ako se usudiš. :P

4. Usredotočuješ se samo na usne
Nemoj se bazirati samo na dečkove usne jer je to DOSADNO. Možeš ga usput malo gricnuti za usnu, što se dosad pokazalo uvijek kao dobitna kombinacija. Daj mašti na volju!

via GIPHY


5. Razmišljaš o nekim drugim stvarima
Kad se ljubiš s dečkom, onda nemoj razmišljati o sutrašnjem testu iz matematike, svađi s frendicom koju si imala prije nekoliko dana ili o tome kako već deset minuta kasniš doma. Kod ljubljenja se itekako da osjetiti kad nisi u njemu 100 posto. Da bi to izbjegla, pokušaj se fokusirati samo na dečka.

via GIPHY6. Dah ti baš i nije svjež
Ili da budemo još izravniji - smrdi ti iz usta. Za nas je ovo definitivno najveći fail od svih! Uvijek, ali baš uvijek prije puse s dečkom obavezno provjeri kakva je 'mirisna' situacija u tvojim ustima. Kraj sebe je kao prvu pomoć uvijek dobro imati žvakaću gumu. Sigurno ne želiš da dečko zna što si jela za doručak.

via GIPHYI na kraju, vrlo je važno da poradiš na svom ljubljenju kako tvoj idući dejt ne bi završio ovako...

via GIPHYFoto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Top savjeti za cmokanje – nauči kako se ljubiti kao prava profesionalka

Kad je pravo vrijeme – s koliko godina bi se trebala poljubiti prvi puta?

VIDEO: Svako ima svoj stil – kako se ljudi vole ljubiti?

dečko ljubljenje savjeti