Mladi dečko

Ne kužimo dečke, niti oni kuže nas. Ipak, čini nam se da postoje neki mitovi o dečkima koji nam samo dodatno kompliciraju život ako vjerujemo u njih – a nisu uopće istina. Kada tek počinješ dejtati i zanimati se za dečke, ni na sekundu ne povjeruj u ove stvari.

Pristajemo na manje od onoga što zaslužujemo u vezi jer svi znamo da dečki jednostavno nisu romantični. Mislimo da se ne sviđamo nekom dečku zato jer nije napravio prvi potez, a to se očekuje od njega. Ništa od toga nije istina niti činjenica u koju bi čvrsto trebala vjerovati. Puno stvari koje mislimo da su jednostavno takve kod dečki – nisu. Samo nas je društvo u to uvjerilo. S godinama ćeš to naučiti i uvjeriti se i sama. Kada se tek počneš viđati s nekim i interesirati se za vezu, mogla bi pomisliti da su ove stvari istina, ali nisu. U ove mitove o dečkima ne bi trebala vjerovati, jer su samo to, mitovi. Ništa od ovoga nije velika istina koja se odnosi na sve dečke.

1.Dečki nisu romantični
Ovo je izgovor koji dečki vole koristiti jer im se ne da truditi. Nije činjenica i ne odnosi se na muški rod u cijelosti. Neki dečki nisu romantični, to je istina, ali većinom će ovo koristiti puno njih samo da se izvuku iz smišljanja romantičnih gesta i izlazaka. Nemoj spuštati očekivanja od dečka jer misliš da je ovo istina.

2.Dečkima je samo stalo do seksa
Ako ćeš cijeli muški rod gledati kao da je tako površan možeš propustiti neke super dečke i ne dati im šansu. Najčešće se ovo odnosi upravo na dečke u teen godinama, ali iako su svi tada pod utjecajem hormona i otkrivaju seksualnost, ovo i dalje nije istina.

Pristojno ponašanje Ponašanja koja su sve rjeđa kod dečki, a na koja cure padaju: 9 džentlmenskih poteza koji nisu staromodni

3.Dečki se boje zgodnih cura
Prije bismo rekli da se boje cura koje su pune samopouzdanja. One će ih odbiti u tren oka. Odrediti je li netko zgodan ili nije je nemoguća misija, jer svi imamo različita viđenja ljepote i nije svima ista cura zgodna. Nije ljepota ta zbog koje će se bojati priči nekoj curi, uvijek je razlog nešto drugo.

4.Dečki nemaju standarde ljepote koji ih muče kao što je to kod cura
Misliš da je dečkima lako jer od njih se ne očekuje da izgledaju na određen način? I na njih utječu standardi ljepote jednako kao i na cure. Pogotovo jedna stvar koja ih muči i zbog koje imaju problema sa samopouzdanjem je visina.

5.Dečki su samopouzdaniji od cura
Volimo misliti da su dečki samopouzdaniji i da njih nije toliko strah prići curi i biti odbijen – i tako uvijek očekujemo od njih da naprave prvi korak. I oni imaju osjećaje, a to što neće otvoreno pokazati koliko su povrijeđeni kada ih odbiješ ili koliko su nervozni dok ti se upucavaju, ne znači da su samopouzdani. To je još jedno očekivanje koje društvo ima od njih i koje ih nekada muči.

6.Dečki ne znaju pokazivati osjećaje
Dečke se uči od malih nogu da ne pokazuju osjećaje jer su onda mekušci. I tako se nauče ne pokazivati osjećaje. Ne zato što ih nemaju ili ne znaju, već zato što misle da je to ono što trebaju raditi.

Dečko Dečki se samo čine samopouzdani: 7 nesigurnosti koje ih muče kada im se neka cura sviđa

7.Dečki vole sport
To je kao da se kaže da cure vole modu. Ne vrijedi za sve i definitivno je mit. Zapravo ima itekako puno dečki koji ne prate sport i koje uopće nije briga za sport. Neki to i rade samo zato jer misle da se to od njih očekuje, a ne zato što ih stvarno i zanima.

8.Dečki padaju na cure s velikim grudima
Jednako kako se i nekim curama sviđaju dečki s bradom, a drugima bez brade, tako se i nekim dečkima sviđaju cure s većim grudima, a nekima ne. To nije nešto što će ih zagarantirano privući ili što će ti 100% osigurati uspjeh kod svakog dečka. Niti ćeš imati manje šanse kod dečki ako si ravnija. Samo rašireno mišljenje koje nije točno.

Dečki mitovi nisu istine nemoj vjerovati zabava zanimljivosti

Još vijesti