Selena Gomez

Selena Gomez izlazila je s pjevačem Justinom Bieberom gotovo cijelo jedno desetljeće, točnije od 2010. do 2017. Bila je to turbulentna veza, s prekidima i mirenjima, a onda su 2017. konačno prekinuli te je Justin oženio Hailey Baldwin.

Selena nije krila kako je njihova veza bila toksična, dapače je to i potvrdila u dokumentarcu „My Mind and Me“, u kojem je izjavila kako je prekid s poznatim pjevačem bio najbolja stvar koja joj se dogodila u životu.

Dosta njezinih obožavatelja smatra kako ju je pjevač tjerao da bude mršava, ako želi biti u vezi s njim.

Jedan je korisnik TikToka, ujedno i obožavatelj Selene Gomez, objavio video u kojem primjećuje kako je pjevačica izgledala drugačije dok je bila u vezi s Justinom. U video stoji tekst na kojem piše „razlog zašto je Selena uvijek bila mršava dok je izlazila s Justinom“.

 

@donttellmymomma.fr

He rathers models..My poor baby. #selenagomez

♬ daddy issues - EX7STENCE™

 

Video završava screenshotom zaslona na kojem Selena odgovara na komentar jedne obožavateljice. Ona joj pruža podršku, zbog „body shaminga“, kojeg je konstantno proživljavala u svojoj vezi s Bieberom.

„On preferira modele. Ja sam previše normalna za njega“, napisala je Selena čime je potvrdila slutnje kako ju je Justin stvarno tretirao.

Činjenica je da si niti jedna cura ne bi smjela dopustiti ostanak u takvoj toksičnoj vezi.

Navodno je taj komentar iskopan još iz 2014. godine pa su mnogi ispod videa napali korisnika TikToka pod imenom @donttellmymommy.fr prozivajući ga zbog toga što je jedan u moru mnogih koji stalno podsjećaju kako se njezino tijelo promijenilo protekom godina.

Selena je primala svakakve lijekove i tretmane zbog liječenja autoimune bolesti, što je uzrokovalo promjene i fluktuacije u težini. Priznala je da se zbog negativnih komentara na račun izgleda osjećala loše u vlastitoj koži. No, hrabro se obračunava s hejterima i često se može čuti kako poručuje i drugim curama i ženama na društvenim mrežama da se ne opretećuju dostizanjem nemogućih standarda ljepote koje društvo nameće, već da brinu o sebi jer to žele, a ne kako bi se nekome dokazale.

Selena Gomez Justin Bieber body shaming standardi ljepote koje društvo nameće veza Selene i Justina zašto je Selena bila mršava

Još vijesti