Zagrebački instruktor vožnje

Zagrebački instruktor vožnje Krešimir je oduševio sve na TikToku sa svojim potezom. Jednom novom vozaču poklonio je svoju specifičnu ploču koju je sam dizajnirao!

Krešimir Stunić je najpoznatiji zagrebački instruktor vožnje koji je unazad nekoliko godina postao iznimno popularan i svi žele odvoziti svoje sate baš kod njega! Već je općepoznato da je upravo on najomiljeniji u Autoškoli Siget, a sada je ponovo oduševio na TikToku s poklonom kojeg je darovao jednom vozaču. Snimio je video gdje se na nekom parkiranom autu na zadnjem staklu nalazi natpis 'Vozač početnik'.

 

 

 

@instruktor_trulac #instruktorvoznje #samoljubav #autoskolasiget ♬ original sound - Krešimir Stunić

 

No, instruktor Krešimir ima vlastite ploče i naljepnice s natpisom 'Mladi vozač' koje poklanja svim svojim kandidatima nakon položenih ispita vožnje.

 

@instruktor_trulac Reply to @comi.06 #autoskolasiget #instruktorvoznje #samoljubav @mmmrrrcaaaaaa ♬ original sound - Krešimir Stunić

 

Sada je tu naljepnicu poklonio i tom dečku koji je sličan natpis već imao, a ostavio mu ju je na autu, bez obzira na to što instruktor ne zna o kome se radi! Poslije je objasnio kako to radi s tim naljepnicama kako bi drugi ljudi u prometu imali više razumijevanja da se radi o mladim ljudima koji su tek dobili svoju vozačku dozvolu, pa su zbog toga možda nesigurni u prometu.

Slika nije pronađena On je najomiljeniji instruktor vožnje u Zagrebu – kod Krešimira svi žele polagati!

Slika nije pronađena U kojoj su državi autoškole najlakše, a u kojoj najzahtjevnije? Hrvatska je jedna od tih krajnosti

instruktor trulac najpoznatiji zagrebački instruktor Vozački ispit autoškola siget

Još vijesti