Korejska kozmetika

Korejska je kozmetika oduševila cure diljem svijeta. Imaju neke odlične proizvode koji su postali svjetski popularni i koje gotovo svi koji ih isprobaju – hvale. Ukoliko želiš i ti isprobati korejsku kozmetiku, neka to bude neki od ovih 10 proizvoda.

Ukoliko još nisi isprobala korejsku kozmetiku, propuštaš jednu jako dobru stvar. Nije bezveze zaludjela cijeli svijet! Kao i uvijek, i ovdje ima proizvoda koji su top i onih koji nisu toliko top. Mi ćemo se sada fokusirati na ovu prvu kategoriju, na proizvode koji su odlični, koje svi hvale i koje možeš i ti isprobati. Trend korejske kozmetike je zaludio društvene mreže, a dosta se proizvoda može kupiti i kod nas! Mnogi hvale proizvode jer su im poboljšali izgled kože. Potražili smo najbolje od najboljih i složili ti listu top 10 proizvoda korejske kozmetike koje trebaš isprobati jer nećeš požaliti. Pogledaj koji su na hvali kao odlični.

1.Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence
Serum za lice koji sadrži puževu sluz možda nije proizvod koji će te na prvu privući, ali bilo bi jako šteta da ga samo zbog puževa zaobiđeš jer se radi o odličnom proizvodu. Hidratizirat će ti kožu kao rijetko koji proizvod!

 

 

2.Laneige Lip Sleeping Mask
Vjerojatno si već čula za ovu masku za usne, ali možda nisi znala da se radi o korejskom brendu. Radi se balzamu za usne koji je jako hranjiv i od kojeg će ti usne biti super mekane.

Skincare Proizvodi i sastojci koje nikada ne bi smjela stavljati na lice: 9 posebno štetnih za tvoju kožu

3.Dr.Jart + Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment
Još jedan hit s društvenih mreža! Krema koja će ti spasiti kožu ako imaš problema s crvenilom. U tren oka će smanjiti crvenilo, a osim što će ga „sakriti“, usput će pomoći i zaliječiti kožu.

 

 

4.Beauty od Joseon Relief Sun Rice + Probiotics Sunscreen
Korejska kozmetika je rudnik zlata za dobre kreme sa SPF-om. Naučili smo da se krema sa SPF zaštitom stavlja na lice SVAKI dan, jer ne želimo da nam za 30-40 godina dođu bore koje smo mogli spriječiti.

5.Holika Holika Aloe 99% soothing gel
Gel-krema koju si možda zapazila zbog neobičnog pakiranja. S obzirom da sadrži aloa veru, pakiranje su napravili da izgleda kao ona. Uz to je i jarko zeleno pa ga nemoguće ne primijetiti. Proizvod je oduševio hrpu cura! Dobar je za sve tipove kože.

 

 

6.Cosrx Aloe Soothing Sun Cream
Još jedna krema za sunčanje za lice. Samo zato što je opcija broj 2, nemoj misliti da je lošiji od ranije spomenutog Beauty of Joseon SPF-a. Odličan proizvod na koji možeš staviti šminku i sve će izgledati odlično. Ne ostavlja bijele tragove na koži i upije se jako brzo.

Vaseline Čisti mitesere, pomaže da parfem traje dulje: 10 stvari koje radi Vaseline zbog čega su cure lude za njim

7.Banila Co. clean it zero original cleansing balm
Skidanje šminke će s ovim proizvodom ići kao od šale čak i ako si netko tko ima osjetljivu kožu. Koža će ti nakon korištenja biti super mekana i skinut će svu šminku. Plus je i što naravno fino miriše.

 

 

8.Some By Mi AHA∙BHA∙PHA 30 Days Miracle Toner
Evo preporuke i za cure koje koriste tonere. Ovaj proizvod ima u sastavu hrpu kiselina koje koži rade dobre stvari. Očistit će lice bez da ga isuši, a usput će pomoći i kod raznih problema od mitesera preko hidratacije kože do čišćenja pora.

9.Heimish All Clean Balm
Imamo na listi još jedan balzam za skidanje šminke koji vrijedi isprobati. Za sve je tipove kože i lako će ti skinuti svu šminku s lica. Oči te od njega neće peći, lako se ispere i ostavlja kožu mekanom! Kada jednom probaš korejske balzame za skidanje šminke, micelarna za tebe više neće postojati.

 

 

10.Pyunkang Yul Essence Toner
Za kraj ti preporučujemo još jedan toner. Jedna bitna stvar je da će ti ovaj proizvod trajati dugo, pa je zbog toga i cijena prihvatljivija. Osim toga, savršeno radi svoj posao. Hvale ga čak i cure koje imaju masnu T zonu, a ostatak lica suh. Nešto što se isplati kupiti!

korejska kozmetika njega kože proizvodi korejske kozmetike preporuke najbolji što od korejske kozmetike isprobati Skincare na hvali pozitivne recenzije

Još vijesti