CeraVe i The Ordinary

Zašto bi dala 40 eura za kremu za lice ili gel za umivanje kada možeš dati duplo ili troduplo manje i imati jednako dobar, ili nekada čak i bolji, proizvod. Cijena nije uvijek odraz kvalitete jer bi u tom slučaju ovi brendovi trebali biti lošiji, a oni su top!

Luksuzni skincare brendovi koje vidiš da koriste slavne zvijezde u Vogue „Beauty Secrets“ videima nisu uvijek tako lako dostupni. Koriste prilično skupe stvari, koje oni naravno dobiju besplatno. Tvrde da su super i tako neki padnu na trik i idu ih kupovati. Nema potrebe za tim. Čemu davati hrpu novaca za luksuzne brendove kada postoje i oni jeftiniji koji su itekako dobri. Kada je u pitanju njega lica i tijela, glavna stvar koju trebaš gledati su sastojci. Druga bitna stvar je da znaš kakvu imaš kožu i kakvi joj proizvodi trebaju. Ovi su se brendovi pokazali kao genijalni, a cijena im je najniža što može biti. Neki će ti možda i djelovati skupo na prvu, ali s obzirom na količinu proizvoda koja se dobije, jeftini su. Evo koje to jeftine skincare brendove kupujemo iznova i iznova.

1.The Ordinary
Treba li išta reći? Tko još nije čuo za The Ordinary i njegove fantastične proizvode? Jefini su, a tako dobri. Samo naravno, trebaš znati koji točno proizvod treba tvojoj koži – i pročitati upute kako se koristi! Svi su počeli kupovati njihove različite kiseline za lice, a nisu se informirali koliko se često smiju koristiti i kako se uopće trebaju koristiti – i onda im se na licu dogodi kaos. Logično. Proizvodi su im top, cijena niska i imaju proizvode za sve tipove kože. Posljednji je hype nastao oko seruma za rast trepavica koji radi čuda.

 

 

2.The Inkey List
S obzirom na veliku popularnost koju ima The Ordinary, zna se dogoditi da proizvod koji ti treba bude svako malo rasprodan. Zamjena za taj brend je The Inkey List. Vrlo su slični, kako cijenom, tako i proizvodima. Iako je i ovaj popularan, nije toliko koliko je Ordinary. Radi jednako dobro!

Hailey Bieber Preporuka Hailey Bieber: Otkrila je koju kremu koristi kada joj je lice u najlošijem izdanju

3.CeraVe
Možda će ti na prvu djelovati malo skuplje, ali imaj na umu jednu stvar – pakiranja ovih proizvoda su gigantska! Trebat će ti cijela vječnost da ih potrošiš jer traju puno dulje od svih drugih. Kada se to uzme u obzir, onda stvarno nisu skupi. Da ne pričamo koliko su dobri. Kada su došli tek u Hrvatsku, svi su ih kupovali, a ako si zaboravila na ovaj brend, podsjećamo te sada da postoji. Imaju proizvode za različite tipove kože pa samo pazi da kupiš one baš za sebe.

 

 

4.Revolution Skincare
Pretpostavljamo da si čula za Makeup Revolution, a ovo je njihov skincare brend. Možda nije toliko popularan kao ranije spomenuta tri, ali imaju neke proizvode o kojima se pričalo. I kod njih možeš pronaći hrpu različitih seruma, maski za lice, umivalica i sve ostale stvari kakve imaju i Ordinary i ostali. Cijene su im pristupačne, a proizvodi dobri.

Njega lica Greške koje radiš i kojima mučiš svoju kožu – zbog njih ti lice nije čisto i ne izgleda lijepo

5.E.L.F.
Jasno je da se sve više makeup brendova počinje širiti i da u svoju ponudu dodaju i skincare proizvode. Šminka polako pada u drugi plan jer svi počinju shvaćati koliko je bitno imati zdravu i nahranjenu kožu. E.L.F. je jedan od brendova šminke koji su se okrenuli i u ovom drugom smjeru. Jednako kao i njihova šminka, ni skincare proizvodi nisu skupi. Isplati se baciti oko.

 

 

6.Bioderma
Francuski brend za koji bi zbog toga odakle je očekivala da je skuplji, ali na svu sreću, nije. Bioderma je super brend, a ako si već do sada nešto od njih isprobala, onda je to vjerojatno micelarna. Imaju super stvari, super cijene i odličan su skincare brend za one koji nemaju prevelik budžet, ali žele što bolji proizvod. Za tu cijenu, teško da ćeš pronaći nešto bolje.

7.Simple
Nismo zaboravili ni na Simple! Nekima drag, nekima ne, ali prevladavaju ovi kojima je drag i koji bez njega više ne mogu. Jeftin drogerijski brend koji nas je sve osvojio svojim micelarnim vodicama i gelovima za lice. A imaju i prilično jeftine (i dobre) maske za lice za one koji si vole napraviti pravi spa dan. Nema izgovora za preskakanje skincare rutine!

Njega lica Skincare jeftini proizvodi jeftini brendovi na budžetu kvalitetni proizvodi za lice dobri proizvodi za lice koji nisu skupi preporuke njega kože

Još vijesti