Kylie Jenner

Možda zvuči kao san, ali nije – ova djevojka je dobila puno proizvoda od Kylie Jenner, a sve zahvaljujući samo jednom videu kojeg je objavila na TikToku! No, ipak to ne bi dobio svatko jer postoji opravdan razlog zašto je dobila ovaj poklon.

Jedna djevojka je na svojem TikTok profilu objavila video u kojem pokazuje svoju staru kolekciju ruževa i sjajila od Kylie Cometics. Radi se o svih starijim proizvodima koje proizvodi tvrtka Kylie Jenner, a djevojka u svojoj kolekciji ima čak i ona prva sjajila koja su tek izašla oko 2015-te godine. Zbog svoje impresivne kolekcije, njezin video je prikupio gotovo 10 milijuna pregleda, a najviše ju je iznenadio jedan komentar ispod videa.

 

@carlyannne that’s a lot of money i’ll never get back LMAO 😪 #kyliejenner #kylie #thekardashians #kardashians #kyliecosmetics #lipkit #kylielipkit #kimkardashian #kuwtk #makeup #haul #lipstickswatch ♬ Kiss Me More (feat. SZA) - Doja Cat

 

Ispod videa u komentarima su joj se javili sa službenog profila Kylie Cosmetics: 'Ako želiš nadopunu naših novih formula, voljeli bismo poslati ti paket' – napisali su. Djevojka je, naravno, ostala oduševljena te je odmah prihvatila njihovu ponudu jer, tko ne bi!

 

@carlyannne part 1 of using the products that #kyliecometics sent me! (i’m so sorry that it’s 2 parts im going to try to get part 2 up on monday!! #foryou #fyp #makeup #kyliejenner #thekardashians ♬ As It Was - Harry Styles

 

Nakon toga je objavila novi video u kojem pokazuje što su joj zapravo sve poslali. U paketu je bilo apsolutno svega – od ruževa, bronzera do rumenila. Zaista nisu štedjeli prilikom pakiranja poklona, ali je to djevojka zaista i zaslužila s obzirom na to koliku kolekciju ima od prije nekoliko godina.

Plišane igračke cijena [OMG] Kylie šokirala cijenom plišanih igračaka koje imaju njena djeca

Kylie Jenner kylie cosmetics kolekcija ruževa poklon paket