Slika nije pronađena

Najutjecajnija je osoba na društvenim mrežama, najbogatija članica Kardashian-Jenner klana i uskoro milijarderka, što zahvaljujući društvenim mrežama, što zahvaljujući ogromnom uspjehu kozmetičke tvrtke Kylie Cosmetics.

Upravo zato je, logično, odlučila povezati svoja dva izvora prihoda i to u obliku novih filtera koje možete isprobati na Instagramu. Radi se o filterima za lice, a možete ih isprobati samo ako na Instaču pratite Kylie. Nakon što ju followate, upalite live kameru i vidjet ćete ih među prvima i najnovijima.

Novi filteri Kylie Jenner će vam omogućiti da virtualno isprobate ruževe iz njezine kolekcije, točnije sedam najpoznatijih nijansi: Candy K, Dolce, Posie K, Say No More, Shady, Boy Bye i Glitz.Možete mijenjati nijanse i objaviti video, bumerang ili selfie noseći boju ruža marke Kylie Cosmetics koja vam najbolje pristaje. Novi filteri će vam i blago zamagliti lice, istaknuti i potamniti trepavice i konturirati vam lice u Kardashian stilu pa ćete se ovim selfiejem vjerojatno rado pohvaliti.

Spomenimo i da su ovo ljeto 'custom' filtere izbacili i Ariana Grande, NBA, Baby Ariel i BuzzFeed Tasty.

>> Imaš Instagram? Prati Teen385 na Instagramu!

A sada anketa... Da vas čujemo – tko jedva čeka da isproba filtere s potpisom Kylie Jenner?


Foto: Instagram

M.Z.

Provjeri još...

Kylie Jenner opet ruši rekorde – saznajte gdje se smjestila na listi najbogatijih!

FOTO Vratila se stara Kylie – fileri za usne su i službeno postali njezina prošlost!

Dozvolila si je to za Majčin dan – mama Kris uništila biznis Kylie Jenner

Kylie Jenner kylie cosmetics Filteri instagram novo

Još vijesti