Galerija Kendall Jenner Kendall Jenner - 1 Kendall Jenner +2 Kendall Jenner - 3

O Kendall Jenner i njezinom rezanju krastavaca sada bruji cijeli Internet i sve društvene mreže. Sve zbog toga što ima malo čudan način na koji ih reže, a i reakcija njezine mame Kris dodatno poboljšava cijelu situaciju.

Izašao je video u kojem Kendall reže krastavce u kuhinji. Na prvu, zvuči jako glupo, ali zbog neobičnog načina rezanja krastavaca, Kendall sad ismijavaju apsolutno svi. Najčudnije u svemu tome je što Kendall reže krastavce na potpuno drugačiji način nego što bi trebala.

Kendall Jenner Kendall Jenner ispričala što radi kada ima napadaje panike i anksioznosti – možda pomogne i tebi

Točnije, reže ga na kontra način od onog kako ga svi režemo. Ne samo što izgleda smiješno, već se na taj način može i ozlijediti jer si je dodatno zakomplicirala jednostavan posao. Osim nje, urnebes cijelog videa je i reakcija Kris Jenner, koja gleda u Kendall cijelo vrijeme i to nekim čudnim pogledom.

Mnogi su se izjasili i rekli kako je Kris u tom trenutku sigurno razmišljala o tome kako je pogriješila u nečemu dok je odgajala Kendall, a to su u ovom slučaju vještine u kuhinji. No, Kendall nije ostala dužna svima onima koji je u ovom trenutku ismijavaju.

 

 

Na svojem Twitter profilu je podijelila video za kojeg je netko napisao: 'Najtragičnija stvar koju sam vidio je kako Kendall Jenner pokušava izrezati krastavac', a ona je u svojem Tweetu odgovorila: 'Tragedija!' – napisala je, naravno, na sarkastičan način.

kardashiani Kako je izgledala Kardashian-Jenner obitelj na početku slave vs. danas [FOTO]

Kendall Jenner rezanje krastavca ismijavanje društvene mreže

Još vijesti