Galerija Kendall Jenner Kendall Jenner - 1 Kendall Jenner +4 Kendall Jenner

Kendall Jenner je jedan od najpopularnijih modela na svijetu trenutno i mislili bi da joj je samopouzdanje u oblacima. Ipak, i ona je žrtva standarda ljepote koji su popularni u svijetu – a zbog kojih je nezadovoljna sa svojim izgledom.

Iako ima tijelo modela, i dalje ima potrebu uređivati ga na fotkama prije objave na društvenim mrežama. To ti je samo dokaz da koliko god izgledala dobro i koliko god bila zgodna, svi imaju nesigurnosti u svom izgledu koje ih muče.

Kylie Jenner Isplivala stara Kyliena slika iz srednje škole, komentatori nemilosrdni:„Izgledaš kao tetka“

Čak i Kendall Jenner, cura koja je trenutno jedan od najtraženijih modela na svijetu. Kada se usporede fotke koje objavi na društvenim mrežama i kako izgleda na videu ili fotkama koje objavi netko drugi, vidi se da joj je jedna stvar uvijek na njima različita, a to je struk. Za razliku od svojih sestara, Kendall nema taj oblik tijela pješčanog sata.

 

 

 

 

I zato na fotkama redovito uređuje struk da joj izgleda još tanje, kako bi joj tijelo izgledalo slično tijelima njenih sestara. Puno se cura uspoređuje s Kendall i žele izgledati kao ona, zato je dobro ponekad sagledati realnost i podsjetiti se da ni Kendall ne izgleda u stvarnosti tako kao na fotkama.

 

 

Profil na Instagramu je stavio njene fotke jednu kraj druge, onu uređenu i onu koju nije ona objavila. Jasno je da joj struk izgleda drugačije. Ovaj profil želi pokazati i dokazati da tijela koja vidimo i s kojima se uspoređujemo nisu realna. Iako je Kendall lijepa i ima tijelo modela, svejedno ga uređuje. Osim što su naglasili da smanjuje struk, osvrnuli su se i na bikini područje. Full glatko! Još jedna stvar koja je nerealna. Cure imaju linije od kože, diskoloracije ili porezotine i ostale posljedice od brijanja.

 

 

Ljudi su se složili da je to sve zapravo jako tužno. Da netko toliko zgodan i dalje ima potrebu uređivati se jer misli da ne izgleda dobro onako kako stvarno izgleda.

Kardashiani Producenti realityja „Keeping Up With Kardashians“ otkrili tko je najveća drama queen, a tko im je najdraži

Kendall Jenner photoshop uređivanje slika dio tijela društvene mreže nerealno tijelo

Još vijesti