Slika nije pronađena

Ne prođe dugo prije nego se netko iz obitelji Kardashian-Jenner malo zaigra u Photoshopu i toliko loše uredi fotku da se cijeli Internet zabavlja i ismijava ih. Sada su to opet napravile, a ovog su puta u pitanju Kylie i Kendall.

Ne može proći tjedan dana, a da svu pažnju na sebe ne privuku Kardashian sestre. Do sada su imale već nekoliko Photoshop failova, a prije nekoliko dana dodale su još jedan. Kendall i Kylie već neko vrijeme imaju svoj brend odjeće Kendall + Kylie, a među promo fotkama za jesensku kolekciju našla se jedna koja je toliko loše obrađena da nitko ne može vjerovati. Obje na njoj poziraju u bikinijima i htjele su dodatno naglasiti svoja tijela dodavanjem oblina u Photoshopu kako bi izgledale što više sexy. Svijet ih ipak nije tako doživio već im se svi smiju.


Osim što su neki komentirali da fotka nije primjerena, drugima je u oko upao fail kod uređivanja fotke. Toliko je loše uređena da je sve ostalo palo u drugi plan. Kendallini bokovi izgledaju totalno fejk i šire nego što to stvarno i jesu, a ruka koju je prebacila preko Kylie je neproporcionalna naspram ostataka tijela. Struk joj je uz to sve također preuzak i prečudan. Uz to, fanovi tvrde i da joj je čudnjikavo koljeno u lijevom kutu fotke, ali i da koljeno od Kylie ne izgleda normalno – toliko je ogromno da pomalo izgleda i bizarno. Ljudi su im u komentarima poručili da 'trebaju dati otkaz onome tko im uređuje fotke' i da je to 'najčudnija fotka koju su vidjeli'.

Foto: Instagram/ YouTube printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Twitter se okomio na Kylie jer je Stormi pretvorila u mini verziju sebe za Noć vještica! Ovako to izgleda

Kada ne koristi svoje proizvode, ove koristi: Kylie otkrila fanovima koji puder smatra *savršenim*

Novi trend na Instagramu koji je pokrenula Kendall Jenner – psiholozi upozoravaju da je zabrinjavajuć

ismijavanje photoshop fail Kylie Jenner Kendall Jenner

Još vijesti