svađanje

Bilo koja od ovih riječi ili rečenica je znak dečkima da nešto ne štima, iako ih oni nikada tako ne shvate. Možda bi se trebali početi zabrinjavati kada im cura kaže nešto od ovoga.

Iako bi cure najradije da im njihovi dečki mogu čitati misli i da znaju kako se osjećamo bez da im to moramo reći, nažalost to nije moguće. Ono što dečki nikako da shvate je da nekada kažemo stvari, ali one imaju zapravo u potpunosti suprotno značenje. Niti ne shvaćaju koliko su u nevolji jer sve ove riječi i rečenice tako niti ne zvuče, ali u ženskim glavama, to je jasan znak da je ljuta. Zato dečki, evo malog rječnika koji morate naučiti kada uđete u vezu.

1.Dobro, ako baš tako hoćeš… = za ovo će ti se osvetiti
Iako zvuči da je u redu s odlukom koju si donio, vjeruj, nije ni malo. Na dugo i široko će razmišljati kako da ti se za to osveti, a ti nećeš niti posumnjati kakva ti se nevolja sprema.

2.Ma nije ništa = itekako nešto je
Svi već trebaju znati da na ženskom jeziku 'nije ništa' zapravo znači da nešto itekako je problem. Samo prijeći preko toga će te dovesti do većih problema, zato je najbolje na 'nije ništa' potruditi se ipak razmisliti gdje si pogriješio.

3.Samo odi = ako odeš, mrtav si čovjek
Ovo nije dopuštenje ili slaganje s tim da ideš, nego izazov da vidi hoćeš li stvarno. Ako odeš…sretno.

par zajedno jede Prezaljubljeni parovi i njihove iritantne navike – 15 najgorih stvari koje stalno rade i zbog kojih su nam naporni

4.Kako god = ili drugim riječima 'j*** se'
'Kako god' nije nikako dobra fraza kada dođe od cure. Iako ti se čini kao da je popustila i da joj je svejedno, nije. Ni blizu! Zapravo je jako ljuta.

5.Okej je = nije okej
U većini slučajeva, kada nešto kažemo, značenje je zapravo suprotno. Ako ćeš se voditi tim pravilom, manje su šanse da ćeš naljutiti curu.

6.Dobrooo = ideš joj na živce
'Dobro' s previše slova 'O' bilo u poruci ili uživo najčešće je znak da prestaneš pričati jer joj opasno ideš na živce s onim što govoriš. Bolje da joj daš pusu nego nastaviš pričati.

Iako je ovo djelomično šala, ipak, ima u njoj i malo istine.

Slika nije pronađena Menga, tetka ili stvari – koristiš li ti neke od ovih 7 izraza za menstruaciju?

cure značenje znak da je ljuta rječnik za dečke kako razumjeti cure opasne rečenice

Još vijesti