U iščekivanju odgovora

Vrlo vjerojatno ste čule i znate što to znači kad je netko „ghostan“, a možda ste i same imale taj peh da vam je dečko samo odjednom iznenada nestao iz života i prekinuo svaki oblik komunikacije s vama, a bez ikakvog objašnjenja.

Vrlo vjerojatno ste se osjećale, u najmanju ruku ostavljeno, nevoljeno ili  bezvrijedno. E sad zamislite da vam se takav, koji vam je iznenada nestao iz života, odjednom opet javi – nakon što su prošli tjedni, mjeseci, a možda čak i godina.

Upravo se to dogodilo jednoj djevojci na TikToku.

„Curo, jesi li ti bila 'ghostana'? E pa ja sam 'zombirana'“, otkrila je Mariel još jedan od bezobraznih trendova u svijetu dejtanja.

 

@mariel_darling who else has been ✨zombied✨ #dating #relationship #situationship #talkingphase #ghosting #ghosted #toxic #commitment #love #relatable #boys #commitmentissues #girls #bf #single #relationshipadvice ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

 

„To je poput 'ghostanja', samo što se on vraća iz mrtvih nakon nekoliko mjeseci“, objasnila je cura čija je objava u međuvremenu pogledana više od 1,6 milijun puta.

Može biti veoma zbunjujuće ako ste „ghostani“, jer vam nije jasno zbog čega se dogodilo to odbacivanje, pogotovo ako ste imali osjećaj kao da odnos ide u dobrome smjeru i da ima potencijal za prerasti u nešto više. No ako već zaboravite na tu osobu i krenete dalje sa životom, može itekako biti frustrirajuće ako vam se javi osoba iz prošlosti koja je jednom netragom nestala.

Ako je vaš bivši partner naglo prekinuo komunikaciju i sad pokušava oživjeti mrtvu vezu, znači da ste žrtva „zombinga“.

Puno je ljudi u komentarima na TikToku iskazalo svoje frustracije zbog takvog ponašanja i podijelilo svoja iskustva i čini se kako se „zombing“ događa vrlo često.

Koliko je „ghosting“ štetan za samopouzdanje, toliko je s druge strane još više frustrirajući „zombing“, jer vam se osoba može pokušati vratiti u život bez odgovornosti, očekujući da se stvari čarobno vrate u normalu, točno tamo gdje ste stali.

Treba li to prihvatiti ili ne – ovisi od pojedinca do pojedinca, no s takvima koji su vas jednom ostavili, treba biti posebno oprezan i ne puštati ih olako nazad natrag u život.

zombing biti zombiran ghostanje i zombiranje ghosting

Još vijesti