Somer LeeAnn

Jeste li se već našli u situaciji da vam mama po tisućiti put zanovijeta da počistite svoju sobu? Vi nikako da se pokrenete, iako joj stalno zdušno obećavate kako ćete se primiti posla.

Ako ste u toj kategoriji, nadajmo se da se vaša mama neće dokopati ovog TikTok videa, kako joj na pamet ne bi pale neke slične metode kažnjavanja i učenja lekcija odgovornosti.

Jedna mama bila je također revoltirana neurednošću svoje tinejdžerice te joj je odlučila ostaviti u krevetu mrtvog žohara, kako bi je osvijestila zašto je važno održavati prostor čistim. Sve je naravno objavila na svom TikTok profilu.

 

@sumertyme716 #taylorswift #didsomethingbad #dirtyroom #teenagedaughter #roaches #cleanroom #lessons ♬ I Did Something Bad - Taylor Swift

 

Ljudi su bili znatiželjni je li ovim činom potaknula kćer na promjenu i na čišćenje sobe pa im je Somer LeeAnn rekla kako je njezina tinejdžerica napokon pospremila sobu nakon što je pronašla žohara.

„Odmah smo je vidjeli kako nosi svoje prljavo posuđe u sudoper pa bih rekla da je uspjelo“, rekla je ova mama. Spomenula je kako je njihova kuća čista i kako se trudi kćeri pružiti lijepe stvari pa želi da se prema svemu tome odnosi s poštovanjem.

 

@sumertyme716 Replying to @carriechalk1 ♬ original sound - Somer LeeAnn

 

Jedna komentatorica je ovoj mami napisala kako će zbog svog načina kažnjavanja završiti u staračkom domu, stoga je Somer u sljedećoj TikTok objavi popričala sa svojom kćeri tinejdžericom o svemu. Pitala ju je je li joj prouzročila golemu traumu, na što je ona potvrdno kimnula.

Kći joj je rekla kako neće razgovarati s njom nakon što napuni 18, ali joj je i obećala kako će svakako završiti u staračkom domu jednog dana zbog spačke koju joj je priredila.

 

@sumertyme716 Replying to @gracie #dirtyrooms #teenagers #funnytiktoks #childhoodtrauma #nursinghome ♬ original sound - Somer LeeAnn

 

žohar soba tinejdžera neuredna soba metode kažnjavanja

Još vijesti