Slika nije pronađena

Flamingosi i jednorozi su bili glavni u svijetu napuhanaca za vodu – i još su uvijek veliki hit, ali proizvođači ovih proizvoda pokušavaju nadmašiti sami sebe, a sada su u tome definitivno i uspjeli.

Bube i žohari nisu nikome previše dragi. Gdje god da ih sretnete vrlo vjerojatno da ćete pobjeći na suprotnu stranu glavom bez obzira. Koliko ih god ne voljeli, ove godine bi mogli preplaviti vodene površine. Nakon plutanja na flamingosima, sada postaje fora plutati na velikom žoharu. Na online shopping stranicama pojavili su se napuhanci u obliku žohara – ne izgledaju lijepo ni privlačno, ali baš zbog toga su posebni.Savršeni su za ljude koji vole uživati u samoći i plutati, jer možete biti sigurni, nitko vam se neće približavati kada se sa svojim insektom pojavite na plaži.Mogu se kupiti primjerice na Amazonu za 30 dolara (što je oko 195 kn).


A što vi mislite o ovakvim napuhancima? Bi li ikada kupili i plutali na ovako nečemu? Recite nam svoje mišljenje o ovom novom trendi luftiću u anonimnoj anketi.Foto: Amazon/ Pexels

M.T.

Pogledajte još:

Najlonke s 3D krakovima najnoviji su trend! Ne stignu se proizvesti brzo koliko se prodaju

HMM... Bizaran spoj kupaćeg kostima i ručnika ili genijalan novi modni trend za ljeto?

Dizajnerske balon haljine postale su viralne - dive im se i celebovi! Ttly čudno ili genijalno?

More napuhanac hit žohar Luftič

Još vijesti