Natjecanje za Miss Londona

Kad pomislite na izbore ljepote, prvo što vam pada na pamet jesu dotjerane djevojke sa savršenim makeupom i frizurama, kako šetaju pistom.

I to je stvarno tako na manje-više svim natjecanjima ljepote, sve do sada. Izbor za Miss Londona, bio je totalno drugačiji, zbog onog što su organizatori zamolili natjecateljice za krunu.

Bila je to prva utrka u povijesti natjecanja ljepote, gdje su se natjecateljice morale pojaviti potpuno nenašminkane. Prvo su sve kandidatkinje bile zamoljene da pošalju svoje fotografije bez šminke i filtera, a onda je u uži izbor i na samo natjecanje pozvano njih devetnaest.

Devetnaest djevojaka je prošetalo pistom potpuno „golog“ lica, što ovaj britanski izbor ljepote čini možda i prvim izborom ljepote na svijetu, bez šminke. Kako su naglasili organizatori, cilj ovakvog koncepta natjecanja je osnažiti žene, povećati njihovo samopouzdanje i promicati realističniju sliku tijela kroz fokus na prirodni izgled.

 

 

Kako prenosi Daily Mail, titulu za Miss Londona, ponijela je Natasha Beresford, koja radi kao medicinska sestra u stomatološkoj ordinaciji.

„Oduševljena sam što sam izabrana za Miss Londona. Sve djevojke koje su se natjecale su tako lijepe i istinski inspirativne, tako da mi je čast što sam izabrana“, rekla je Natasha o natjecanju, koje će, vjerujemo, djelovati pozitivno na razvoj samopouzdanja mnogih djevojaka diljem svijeta.

U svijetu filtera, kozmetike i savršenih fotografija na društvenim mrežama, lijepo je prisjetiti se koliko smo uistinu lijepe prirodne - baš takve kakve jesmo. 

Izbor za Miss izbor za miss londona izbor za miss kakav nismo vidjeli Natasha Beresford lijepe i bez šminke natjecanje ljepote bez šminke Miss Engleske

Još vijesti