Maturalna haljina

Ljude je malo iznenadilo da netko tko je imao maturalnu 2002. godine sada već ima kćer koja ide na svoju maturalnu. Zaboravljamo da je 2002. bila prije 20 godina, a ne prije 10 kako nam se uvijek čini.

Evo jedan od posebno lijepih razloga zašto je dobro čuvati svoju maturalnu haljinu. Da jednog dana tvoja kći može u njoj ići na svoju maturalnu! Maturantica je raznježila ljude i sve osvojila svojim videom u kojem je pokazala kako je ona na maturalnu večer nosila haljinu svoje mame. Točnije, haljinu koju je njena mama nosila na svoju maturalnu večer. Ovo još nismo vidjeli da netko radi. Fora ideja. Većina mama ipak ne čuva svoju odjeću od maturalne pa je za mnoge ovo i neizvedivo.

Od vjenčanice do maturalne haljine Od stare vjenčanice iz second handa do bajkovite haljine za maturalnu: 17-godišnjakinja je sve oduševila

Mama joj je bila maturantica prije 20 godina, a haljina je divna. Iako se trendovi mijenjaju, ne bismo nikada rekli da je ova haljina iz 2002. godine. Šljokice, duga, elegantna… Na početku je videa pokazala fotke svoje mame dok se spremala za maturalnu, a onda i svoje od ove godine.

 

@uhohcarleigh Prom💞 #prom #mothersday #fyp ♬ original sound - lina

 

Pljunuta je mama! Nevjerojatno je koliko su slične po izgledu i ono što je najbolje – koliko i jednoj i drugoj haljina super stoji! U komentarima se javila i mama da kaže kako je to stvarno istina, za sve koji su posumnjali jer neki su pisali da je to ista osoba. Nije! Neki su se divili haljini i ideji, a drugi su ostali u šoku kada su shvatili da je 2002. godina bila prije više od 20 godina. U svakom slučaju, video je postao viralan i možda ovo potakne i druge da maturalnu haljinu pronađu na neki ovako totalno neobičan način – iz maminog ormara ili neke druge ženske osobe u obitelji s kojom su si bliski.

Ulazak na maturalnu večer Cura je sašila svoju maturalnu haljinu koja je 2 u 1: Imala je pravu Pepeljuga transformaciju

maturalna haljina Viralno tiktok Maturalna večer drugačija haljina nosila maminu haljinu slatka gesta lijepa gesta

Još vijesti