Galerija Mala torbica Nekoliko flastera Sjajilo ili ruž za usne, ovisno što nosiš na usnama +7 Žvake

Većina će cura na svečana događanja nositi male torbice u koje ne stane baš previše stvari. Zato je posebno bitno dobro odabrati koje ćeš stvari uzeti sa sobom. Donosimo ti popis od 10 sitnica koje bi ti mogle dobro doći.

Nekim čudom u torbicu uvijek stane više stvari nego što smo mislili da će stati. Naravno, sve ovisi i o tome koliko je tvoja torbica za svečana događanja velika. Nadamo se da je toliko velika da možeš u nju ugurati neke najosnovnije stvari koje stvarno nije loše imati kod sebe. Možda ti neće trebati, ali ako hoće, bit ćeš si zahvalna do neba. Sve su to sitnice i bez problema možeš ugurati svih 10 u torbicu, uključujući i mobitel i osobnu iskaznicu bez kojih nikuda! Za maturalnu ti večer ne treba puno stvari, ali ovih 10 curama mogu itekako dobro doći tijekom večeri. Nije loše s njima biti opremljen. Kojih to 10 stvari obavezno trebaš staviti u torbicu, a mogla bi ih zaboraviti? Pogledaj u galeriji iznad.

Maturalna haljina Slatka gesta: Na maturalnu je večer došla u haljini koju je na svoju maturalnu nosila njena mama

Svečane frizure Inspiracija za svečane frizure: 12 frizura koje možeš nositi na maturalnu večer

Maturalna večer maturanti svečana događanja mala torbica što sve uzeti sa sobom što sve staviti u torbicu bitne stvari korisne stvari što uzeti na maturalnu

Još vijesti