Slika nije pronađena

Brianni (18) iz Južne Karoline je na pamet pala originalna ideja – obukla se u ljenjivca i fotobombala svoje kolege umjesto da se sredi i na maturalnu ode sama ili u pratnji frendica, budući da joj je dečko u to vrijeme bio u Amsterdamu.


Da bi prank u potpunosti uspio penjala se po drveću, puzala po podu, provlačila svuda... S jednim ciljem – da bude na što više fotki, ali kao ljenjivac, ne kao maturantica. Zašto baš ljenjivac? Jer je taj kostim dobila upravo od dečka na poklon.


Brianin brat, Cameron, za UNILAD je rekao da Brianna zna puno o ljenjivcima i da joj je to najdraža životinja. Brianna je objasnila da ovaj prank nije bio nimalo jednostavan za izvesti – nakon što je cijeli dan pomagala svojim kolegicama da se spreme za maturalnu (na uobičajen način), morala je osmisliti kako će se prišuljati ispred objektiva bez da ju primijete one koji se fotkaju.


Nije očekivala da će njezine fotke postići toliku popularnost, ali reakcije ekipe na Twitteru su bile i više no dobre – predložili su ju za kraljicu maturalne i pohvalili njezin smisao za humor.


Foto: Twitter Screenshot/Instagram

M.Z.

Provjeri još...

VIRALNO Učenica na maturalnu stigla u mrtvačkim kolima – i za to ima dobro opravdanje!

VIDEO Dalmatinski princ na crnom konju – splitski maturant dojahao na maturalnu večer i oduševio okupljene

KVIZ: Koji celebrity je tvoja idealna pratnja za maturalnu?

foto Maturalna večer Ljenjivac prank

Još vijesti