Slika nije pronađena

Kada nikako ne možeš naći savršenu haljinu za maturalnu, najbolje je uzeti stvari u svoje ruke. Ova je djevojka odlučila napraviti upravo to i uz maminu pomoć sašila je svoju haljinu. Na maturalnoj je izgledala kao Disney princeza.

Imala je jedinstvenu haljinu i zapanjila sve! Svaka maturantica zna koliko teško može biti naći savršenu haljinu, pogotovo ako već prije imaš viziju u glavi kakvu haljinu želiš. Nekada čak ni opcija šivanja haljine po mjeri nije idealna ako ne možeš krojačici dobro objasniti što želiš. U takvoj je situaciji bila i ova maturantica s Filipina. Kada je shvatila da joj krojačica neće uspjeti sašiti ono što je zamislili, uzela je stvari u svoje ruke. Ona i njena mama su nekoliko mjeseci prije maturalne večeri krenule s krojenjem haljine. Uložile su puno truda i vremena, a krajnji rezultat izgleda predivno.

Iako ovoj djevojci šivanje nije područje s kojim je toliko dobro upoznata, voli isprobavati nove stvari, a uz maminu pomoć odlučila se i na ovu avanturu. Baš zbog toga što je završna godina i nije više imala toliko obaveza u školi, mogla je slobodno vrijeme iskoristiti za šivanje haljine.


Nakon što je sama napravila dizajn, kupila je 11 metara tkanine, krinolinu, ukrasne trake i Swarovski kristale – i šivanje je moglo početi.

Šivale su dio po dio, da sve bude savršeno. Kada je haljina bila gotova, dekoraciju su također radile same. Cvjetni uzorak na haljini nije bio već prije na tkanini, već su je one same oslikale. Samo za to im je trebalo oko 5 dana!

Inspiraciju za haljinu pronašla je u stvarima koje je usrećuju i koje su dio njene osobnosti. Smaragdnozelenu boju odabrala je zato što obožava Harryja Pottera i ponosni je član kuće Slytherin. Cvijeće na haljini je odabrala upravo ovo zato što je šareno i zaigrano, a takva je i ona kao osoba.

Mjeseci rada na haljini su se isplatili. Krajnji je rezultat ispao odličan, zadivila je sve na maturalnoj i izgledala kao Disney princeza.

Foto: Twitter/ Freepik - freepic.diller

M.T.

Pogledajte još:

Youtuberica koja ima kreativnosti na bacanje – napravila je haljinu od nečega što svi bacamo u smeće!

[ANKETA] Otvarajte samo na vlastitu odgovornost! Ovo je 17 najgorih maturalnih haljina ikad

PROMijeni se i ti! Odaberi svog donatora i haljina za maturalnu je tvoja - besplatno

maturalna haljina Maturantica Maturalna večer viralni hit

Još vijesti