Netflix

Netflix je bio najpopularniji streaming servis i imao je najviše pretplatnika, a nitko ga nije niti mogao sustići, a gdje tek prestići. Sve do sada! Sve mu više pada popularnost.

Streamanje preko popularnih servisa je zadnjih godina postao jedan od glavnih načina gledanja filmova i serija. Iako se treba plaćati pretplata, puno ljudi pristaje na to, jer uvijek imaju hrpu sadržaja spremnih za gledanje kada god to požele. Pogotovo ako se pretplata može dijeliti s nekim pa se odmah i cijena po osobi spusti. I Netflix je vodio glavnu riječ.

Film 'Purple Hearts' Netflix napokon ima romantičan film s dobrom ocjenom – svi hvale radnju, ali i glavnu glumicu

Bio je glavni i onaj koji je većina imala, ali u posljednje vrijeme to više nije slučaj. Popularnost mu je drastično pala. Pojavili su se i drugi streaming servisi koji su gledateljima postali draži. Sada je po prvi put ikad Netflix srušen s trona i nema najviše pretplatnika. Pretekao ga je Disney+.

Disney je u posljednjih nekoliko mjeseci dobio preko 14 milijuna novih pretplatnika! Vjerojatno mu je pomoglo i to što je u njihovom vlasništvu i Hulu i ESPN+, koji sada svi zajedno imaju 221 milijun pretplatnika, piše Daily Mail. Netflix je s druge strane objavio da imaju 220 milijuna pretplatnika. Mala, ali značajna razlika. U svakom slučaju dovoljna da ga se skine s trona. Iako je i Disney+ najavio da uvodi reklame, izgleda da je ta vijest primljena puno bolje nego kada je isto najavio Netflix.

Hello, Goodbye and Everything in Between Film koji je trebao biti super, ali je ispao fejl: Nova Netflixova teen romantična komedija razočarala

Filmovi Netflix disney streaming servisi gledanje filmova najviše pretplatnika

Još vijesti