Galerija Antonia Dora Pleško - 5 Antonia Dora Pleško - 1 Antonia Dora Pleško - 2 +4 Antonia Dora Pleško - 3

Možda ju znaš kao pjevačicu, možda ju znaš kao influencericu, a možda je se sjećaš i sa Supertalenta. Antonia Dora Pleško je od malih nogu pod svjetlima reflektora, a sada je pokrenula jedan novi zanimljivi projekt.

Podcasti su postali jako popularni u posljednje vrijeme, još od doba korone, a u zadnje vrijeme kao da ih svi slušaju. Možeš pronaći podcaste na gotovo svaku temu koja ti padne na pamet i koja te zanima! U Hrvatskoj kao da nisu toliko popularni i kao da ih ne snima toliko ljudi – ili se samo još nisu uspjeli probiti. Ipak, jedan novi podcast koji je krenuo u Hrvatskoj je upravo ovaj, pod nazivom „Unfiltered“, a pokrenula ga je Antonia Dora Pleško. Za sada ima svega tri epizode u kojima priča o raznim temama, a reakcije su pozitivne!

 

 

U najavi podcasta je napisala da joj je to bila jedna od želja, koju si je sada napokon ostvarila. Samo ona i njen diktafon. Teme o kojima priča bi ti mogle biti itekako zanimljive. Svaka od epizoda traje oko 15-ak minuta i ima svoju temu. Pričala je o svom odrastanju pod svjetlima reflektora - iskustvu koje većina nas nije i više niti ne može iskusiti, o napadajima panike – a usput je dala i savjete kako se smiriti, te je u najnovijoj epizodi pričala o intuiciji i koliko ju je puta ona spasila iz nekih loših situacija. Sve epizode podcasta možeš besplatno poslušati na Spotifyju, OVDJE.

 

 

Ove tri epizode su super zanimljive i poslušat ćeš ih u jednom „cugu“. Jedva čekamo sljedeću epizodu!

Koja je bila prva objava na Instagramu danas poznatih balkanskih influencera? Pogledaj! Marko Vuletić i Barbi Afrika Marko Cuccurin Mirta Miler +12 Pave Elez

ANTONIA DORA PLEŠKO podcast na hrvatskom unfiltered by antonia dora koji podcast slušati mentalno zdravlje

Još vijesti