Prijateljice se kupaju u bazenu

Svi imamo one tipove prijatelja koji su po nečem specifični i izdvajaju se od drugih. No, ljeti kada su praznici i kada imamo više slobodnog vremena, neki od njih posebno dolaze do izražaja.

Ne znamo jesi li ti jedna od ovih tipova prijatelja koji su specifični ljeti, ali i iako jesi, ovo nije nikakav hejt! Kada malo bolje razmislimo, neki su zbog tih svojih specifičnosti baš simpatični, samo što je šteta što se je s nekima nemoguće vidjeti zbog njihovih planova i obaveza. Zato provjeri naš popis i uvjeri se jesi li i ti jedna od ovih tipova prijatelja ili već imaš ovakve prijatelje u svojem društvu!


1.Oni koji cijelo ljeto provedu na moru

Prijatelji koji imaju kuću ili apartman na moru doslovno ne dolaze doma. Cijelo ljeto provedu na moru, i sigurni smo da im je super, ali se zbog toga uopće ne viđamo dok je ljeto.

2.Oni koji ljeti doslovno ne izlaze iz kuće
Zbog visokih ljetnih temperatura, neki doslovno ne izlaze iz kuće. Čak niti kada popuste temperature, ima onih koji jednostavno ne žele izaći i sve aktivnosti koje se rade se OBAVEZNO obavljaju unutar 4 zida.

via GIPHY

3.Oni koji se sjete za druženje po najgorem suncu
No, još bolji su oni koji se odluče za šetnju odmah nakon ručka dok se vani sve topi od toplinskog udara. Ne zanima ih vrućina jer njima nikada ne smeta!

Kylie Jenner Pravila kojih se moraju držati prijatelji Kylie Jenner – 9 njih koja pokazuju da je kontrol frik

 

4.Oni koji bi svaku večer izlazili van u kafić ili klub
Neki ipak preozbiljno shvate ljeto i ljetne večeri pa bi svaki dan izlazili u kafiće ili klubove. I to je u redu, ali baš izlaženje svaki dan nije za svakoga.

via GIPHY

 

5.Oni koji rade preko ljeta pa se dugo dogovarate za kavu
Neki si žele uštediti nešto novaca da imaju svoj vlastiti džeparac pa odluče raditi tijekom sezone. To je izrazito pohvalno za svakoga, ali su dogovaranja za takve kave iznimno iscrpna jer traju, traju i traju.

Skupljanje novaca za bazen Oduševili načinom na koji su skupili novce za novi bazen - a nije u pitanju posao preko ljeta


6.Oni koji cijele dane gledaju Netflix
Ako netko dobro koristi pretplatu za Netflix, onda su to definitivno TI tipovi prijatelja preko ljeta. U jednom trenutku više nemaju što gledati jer su sve pogledali i onda kreću ponovo ispočetka.

via GIPHY7.Oni kojima se ništa ne da raditi

Ima i onih kojima se ne da doslovno ništa. Ne da im se sjediti, ni ležati, ni šetati, ni družiti. Početkom ljeta su automatski dobili sindrom lijenosti kojem se ne možeš suprotstaviti.

 

8.Oni koji stalno odbrojavaju dane do početka škole ili faksa
Ljeto je tek počelo, ali i dalje ima onih tipova prijatelja koji ti svaki dan moraju spomenuti kako još imate 56 dana do početka škole ili faksa. Sorry, ali ne želim razmišljati o tome kada mi počinje škola.

via GIPHY

 

9.Oni koji su odlučili trenirati preko ljeta
Pravni entuzijasti su oni tipovi prijatelja koji odluče trenirati preko ljeta. Kod najvećih ljetnih vrućina oni treniraju, a mi sjedimo u hladu i čekamo ih da završe.

Zaljubljeni par KVIZ: Saznaj po čemu ćeš pamtiti ovo ljeto

 

Ljeto prijatelji tipovi prijatelja ljetne aktivnosti ljetne zanimacije druženja ljetni posao

Još vijesti