Ljetni poslovi

Ljeto počinje, škola i fakultet završavaju, što znači da dolazi i odmor, ali i poneki sezonski posao za zaradu kako bi se po ljetu mogli nečime i počastiti. Postoji puno sezonskih poslova koje možeš raditi, ali nisu baš svi za svakoga.

Ako želiš raditi ovo ljeto, onda moraš znati koji posao je idealan za tebe! Činjenica je da nismo svi određeni za apsolutno svaki posao jer netko nije baš snalažljiv, dok netko drugi ne voli nikakvu komunikaciju s ljudima i to je apsolutno u redu. Upravo zbog toga trebaš znati koji bi to posao bio idealan za tebe, a mi smo izdvojili 6 njih koji će ti u tome pomoći.

1.Rad u kafiću
Ako misliš da si spretna, brza i komunikativna osoba, onda je ovo posao za tebe. Pogotovo ako imaš puuuno strpljenja pa ti nekada čangrizavi gosti nisu problem, a pozitivna stvar konobarenja je ta da dobivaš napojnicu posebno ako si ekstra ljubazna prema gostima!

via GIPHY

 

2.Čišćenje apartmana ili soba za iznajmljivanje
Ukoliko više voliš neki posao gdje baš nema doticaja s ljudima, a i generalno si samozatajna osoba, onda je čišćenje kuća, soba ili apartmana idealno! Čišćenje će ti doći kao relaksacija i opuštanje mozga, pogotovo zato je radiš sama i nema veze s nikime!

Slika nije pronađena Pronaći ljetni posao ili ne? Evo koje su pozitivne, a koje negativne strane rada preko ljeta

3.Šetnja pasa
Ljubitelji životinja, ovo je pravi posao za vas. Ljubav prema psima možeš pretvoriti i u posao, a ujedno si možeš zaraditi za neku kavu ili novi komad odjeće po ljetu! Mnogi ljuti zbog užurbanosti i obaveza ne stignu voditi pse u šetnju onoliko često koliko bi trebali pa u tom slučaju možeš ti uskočiti.

via GIPHY

 

4.Prodavanje ulaznica
Ljeto je razdoblje kada se odvija puno kazališnih predstava te dolaze premijere brojnih filmova tako da će svako kazalište ili kino tražiti nekog tko će raditi na prodaji ulaznica. Taj posao je idealan za one koji ujedno vole umjetnost, a istovremeno im nije problem raditi s ljudima makar je komunikacija s njima na blagajni s ulaznicama zaista minimalna.

JYSK Promo JYSK, jedan od najboljih poslodavaca na svijetu pokrenuo je kampanju „Bring Dedication - Vodim te na posao“ kojom želi potaknuti mlade ljude na zaposlenje

5.Davanje instrukcija
Ako postoji nešto što ti dobro ide, poput matematike, fizike, kemije, crtanja, hrvatskog, rada u nekom programu, onda je ovo posao za tebe. Ne samo što ćeš zaraditi, već ćeš vježbati to što voliš, a istovremeno ćeš pomoći nekome tko nije najbolji u tom području.

via GIPHY

 

6.Rad u garderobi u kazalištu
Ovaj posao je kao posao iz snova, a najbolji je za one kojima se baš i ne da stajati na poslu. Najviše posla imaš 15-ak minuta prije početka kazališne predstave kada ti ljudi donose svoje stvari poput robi i jakni koje ostavljaju u garderobi tijekom predstave, a ostatak vremena provodiš sjedeći ili gledajući tu istu predstavu. Idealno, zar ne?

Neobični poslovi Nikad lakše do plaće! 10 poslova iz snova za koje ne bismo nikada rekli da stvarno postoje

Ljeto ljetni posao Sezonski posao posao za tebe

Još vijesti