Kylie Jenner

Kylie Jenner općenito nema puno prijatelja. Uvijek se drži uskog i malog kruga ljudi kojeg ima uza sebe, ali su oni uvijek tu za nju. No, i oni imaju brdo pravila kojih se moraju držati ako žele biti prijatelji upravo s njom.

Kylie je jedna od najpoznatijih osoba na svijetu i normalno je da postoje neka pravila kojih se njezini prijatelji moraju pridržavati upravo zbog javnosti, pogotovo kada su u pitanju neke tajne i privatne stvari. No, neka pravila su zaista apsurdna i pretjerana jer prema njima ispada da njezini prijatelji ne mogu imati svoj privatan život i vlastite prioritete jer je sve podređeno upravo njoj. Your Tango je izdvojio 9 pravila kojih se moraju držati njezini prijatelji, iako ih nema puno, već neke s kojima si je zaista vrlo bliska.


1.Nitko ne smije biti u vezi s njezinim bivšim

Kylie ne želi da nitko od njezinih prijatelja bude u vezi s nekim njezinim bivšim, ili bivšim dečkom bilo koje njezine sestre. Ukoliko netko i je, ona se s njima ne druži, a ovo pravilo je najviše tu zbog prekida prijateljstva s Jordyn Woods koja je završila s bivšim dečkom od Khloe

2.Uvijek je moraju izabrati prije Kendall
Da je posesivna, to dokazuje i ovo pravilo gdje njezini prijatelji uvijek moraju izabrati nju ispred Kendall. Slična situacija se dogodila i s Hailey Bieber koja je na kraju ostala dobra prijateljica s Kendall, a od Kylie se udaljila.

via GIPHY

 

3.Njezine trudnoće i rođenja djece moraju biti u tajnosti
Jedna od najvećih tajni koju moraju čuvati njezini prijatelji je vezana za njezine trudnoće i rođenja djece. Kylie je općenito poprilično samozatajna po pitanju toga, a to smo vidjeli i u njezine prethodne dvije trudnoće pa nam je zato i jasno ovo pravilo.

Kylie Jenner i njena dvojnica Blizanka Kylie Jenner brutalno odgovorila na prozivanja da kopira Kylie

4.Kylie uvijek planira sve outfite
Ako je netko zadužen za sve outfite uvijek, gdje god se pojavljuje s prijateljima, onda je to Kylie. Uživa u tome da ona i njezine prijateljice imaju iste outfite, što se vidi i po njihovim izlascima u javnosti.

via GIPHY

 

5.Sve informacije o cijeloj obitelji moraju držati u tajnosti
Ako si njezin prijatelj, vjerojatno često provodiš vrijeme kod svih članova Kardashian-Jenner obitelji, pa onda i znaš jako puno njihovih tajni. U svakom slučaju, to ne smije izaći nigdje, već se mora zadržati za sebe.

6.Nitko od njih ne smije razgovarati s Jordyn Woods
Jordyn Woods je bivša prijateljica od Kylie koja je završila s bivšim dečkom od Khloe. Tristan je Khloe prevario s Jordyn, a znao ju je jer je to bila prijateljica od Kylie. U svakom slučaju, nakon tog skandala, Kylie je prekinula sve veze s njom, a i nitko od njezinih prijatelja se više ne smije razgovarati ni družiti s Jordyn.

via GIPHY

 

7.Sve se uvijek vrti oko Kylie
Apsolutno uvijek se sve vrti upravo oko Kylie. Ona očekuje da njezini prijatelji izdvoje maksimalno moguće vremena za nju – od običnog druženja, do izlazaka i odlaska na raznorazne evente. Nekada ni nemaju dovoljno vremena za sebe koliko su posvećeni njoj!

Kylie Jenner Šaljivo ili jako neprimjereno? Badić koji je nosila Kylie Jenner 'pokazuje' puno previše

8.Moraju promovirati sve njezine proizvode
Opće je poznato da Kylie danas proizvodi i prodaje sve i svašta, a njezini prijatelji su tu da joj promoviraju te iste proizvode na društvenim mrežama. Čak i kada je u pitanju to da moraju nositi odjeću na kojoj svugdje piše ime njezinih brendova.

via GIPHY

 

9.Kylie će uvijek prvo izabrati obitelj ispred prijatelja
No, kada je u pitanju obitelj, Kylie uvijek obitelj stavlja na prvo mjesto. Njezini prijatelji moraju toga biti svjesni te se ne smiju razljutiti zbog te činjenice jer je njoj obitelj uvijek na prvom mjestu.

Fotka Kylie Jenner na vozačkoj dozvoli Kylie Jenner pokazala fotku na vozačkoj i svi se složili – to je najbolja slika na vozačkoj IKAD

pravila Kylie Jenner pravila za prijatelje bizarna pravila druženja

Još vijesti