Modern Family

Svake je godine u fokusu na proljeće Majčin dan, ali ove godine nemoj zaboraviti ni na svog tatu. I on ima svoj dan, a to je danas, 19. ožujka. Kako oduševiti danas tatu? Evo ideja.

Danas je dan kada u fokus trebaš staviti svog tatu. Vjerojatno sam nije niti svjestan da je danas njegov dan. Tim bolje jer će iznenađenje biti još veće. Ne moraš mu kupovati neke poklone u zadnji čas, već mu gestama možeš pokazati koliko ga voliš i koliko ti je bitan. Sama činjenica da si mu čestitala Dan očeva će mu već biti nešto što će ga razveseliti. Imaš vremena cijeli dan za napraviti nešto lijep za njega, a ako ti ništa ne pada na pamet, dat ćemo ti nekoliko hintova. Imamo par ideja koje svatko može realizirati – neke su jednostavnije, neke će zahtijevati malo više truda, ali isplati se jer tate to zaslužuju. Na neki od ovih načina i ti danas možeš slaviti svog tatu.

Portret djevojke Što naslijediš od mame, a što od tate? 9 karakteristika koje imaš zbog njih

1.Radite nešto zajedno – igrajte neku društvenu igru, idite u šetnju, što god je "vaša“ stvar
Sigurno imate nešto što je "vaša" stvar i što radite ti i tata. Možda je to da zajedno gledate film, idete u šetnju, igrate neku društvenu igru, popravljate nešto, što god! Predloži mu druženje danas ako znaš da ima vremena.

2.Nazovi ga ako ga nećeš vidjeti cijeli dan
Ukoliko ga nećeš vidjeti cijeli dan jer i on i ti imate obaveze, možeš ga kratko nazvati. Čestitati mu Dan očeva, pitati ga kako je, što radi i dogovoriti možda neke planove s njim za vikend kada je sigurno slobodan. Samo činjenica da si ga nazvala i pokazala da si ga se sjetila će biti dosta da ga razveseliš.

3.Napravi mu čestitku
Uzmi stvar u svoje ruke i pronađi neki DIY tutorial kako napraviti čestitku. Možeš se potruditi i iskoristiti za nju i neke vaše zajedničke fotke. Napiši mu nešto kratko i slatko te mu predaj.

4.Rekreiraj neku vašu uspomenu iz djetinjstva
Što ste voljeli raditi kada si bila manja? Ima li neka uspomena o kojoj i on priča? Neka fotografija? Rekreiraj ono što ste tada radili, bilo danas ili neki drugi dan ovog tjedna. Sigurno ima neka uspomena koju možete raditi i sada kada si odraslija.

5.Ispeci mu njegov omiljeni kolač ili večeru
Ako želiš izazov, možeš napraviti i nešto ovakvo! Napravi mu njegovo omiljeno jelo, bio to kolač, večera ili što god drugo. Kako god da ispadne, čak i ako ne bude savršeno, tata će ti sigurno biti presretan.

Najgori filmski roditelji Najgori primjeri roditelja u popularnim filmovima: Mama i tata kakve si nitko ne bi poželio

Dan očeva kako proslaviti što napraviti za tatu iznenaditi tatu male geste pokazati tati koliko ti znači

Još vijesti