Zagrljaj frendica

I ti proslavi danas Dan žena! Pozovi frendice i iskoristite neku od ovih ideja kako se danas provesti. Samo vi, dečke ostavite doma.

Međunarodni dan žena slavi se još od 1911. godine! Od tada do danas, ovo je postao jedan od onih dana za koje znaju svi i koji se slave u cijelom svijetu. Ove ga godine možeš proslaviti i ti sa svojim frendicama. Ne mora to biti ništa ekstravagantno. Dogovorite popodnevno ili večernje druženje i provedite ga na neki od ovih načina.

1.Organizirajte sleepover
Ako nemate planove za večeras, možete organizirati da prespavate kod jedne. Večer pričanja i društvenih igara! Pravo žensko druženje.

2.Filmska večer s girly filmovima
Girly filmovi znaju biti baš zabavni, a tvoj dečko vjerojatno nije njihov najveći fan, ali tvoje frendice sigurno jesu. Otiđite u kino na neki film ili uz sleepover ubacite i gledanje filmova poput „Plavuše s Harvarda“ i sličnih.

Društvene igre Društvene igre koje ti i tvoje društvo nećete moći prestati igrati - idealno za zimska druženja!

3.Shopping i kava
Što je više ženska aktivnost od shoppinga i kave? Čak i da ništa ne kupujete, napravite đir po shopping centru, vidite što ima novog i sjednite na kavu. Zabavit ćete se sigurno.

4.Odlazak na palačinke
Za one ekipe koje vole i pojesti jedna opcija može biti i da otiđete negdje na palačinke i počastite se na taj način.

5.Kuglanje
Znamo da nisu sve cure fanovi totalno girly aktivnosti i to je u redu! Za one kojima se ništa od ovoga do sada nije svidjelo, mogu ekipu pozvati na kuglanje. Čak i ako nikada niste bile, nemoj se brinuti da ćete se osramotiti. Toliko je zabavno da vam sramoćenje neće biti ni na kraj pameti kada dođete tamo.

Zendaya i Jennifer Lopez Slavne cure koje su nam dale savjete o samopouzdanju: 15 izjava i citata koje moraš čuti

Međunarodni dan žena kako proslaviti što raditi druženje s frendicama ideje za druženje

Još vijesti