Kul cura

Nisu dečki toliko komplicirani koliko ti se čini! Ako ste se upoznali, svidjeli ste se jedno drugome i sada ste ušli u vezu, još uvijek se trebate truditi. Puno parova se prestane truditi jednom kada uđu u vezu jer misle da je to sada to.

Iako ste u vezi, i dalje se trebate truditi jedno oko drugoga, jedno drugo osvajati i očaravati. Više to neće biti na isti način kao kada ste se tek upoznavali, ali ne bi trebalo prestati. Svi želimo partnera koji će nas razumjeti i prihvaćati takvima kakvi jesmo, a ne raditi i govoriti stvari zbog kojih ćemo se osjećati loše. Očekuje se i od njega i od tebe da se trudite, a ovo su neki načini na koje se ti možeš potruditi pokazati mu da ti je stalo, da ti je bitan i da si najbolja cura koju će ikada imati!

1.Ne prigovaraj mu kada se ide družiti sa svojom muškom ekipom
I bez ljubomornih ispada jer ide van s njima, a tebe nije pozvao. Svima nekada treba vrijeme s njihovom ekipom i u tome nema ništa loše. On može izaći sa svojim dečkima, a ti sa svojim curkama.

2.Spremi se za njega kada idete na dejt
Sigurno ti je nekada spomenuo u čemu mu izgledaš posebno dobro ili s kakvom si mu frizurom top. Upravo to napravi kada ćete sljedeći put ići na dejt.

3.Nemoj očekivati da će ti čitati misli
Dečki polude kada se cure naljute i počnu duriti, a njima nije jasno što su krivo napravili. Umjesto da očekuješ da ti čita misli i da skuži što nije u redu, reci mu! 100% nije sve tako loše kako se čini u tvojoj glavi.

4.Iznenadi ga svako toliko s nekom sitnicom
Svi uvijek prvo pomisle da ovo znači 'pokloni', ali to uopće ne mora biti nešto na što ćeš potrošiti novce, već neka gesta. Poput primjerice masaže!

Zaljubljeni par Koliko je iskreno njegovo 'volim te'? 12 gesti koje potvrđuju da te netko stvarno voli

5.Pogledaj s njim utakmicu kada igra njegov omiljeni klub
Dečki i nogomet… Nikada nam neće biti jasno zašto su toliko ludi za njim, ali ako i tvoj dečko ima omiljeni klub čije utakmice ne propušta, pridruži mu se u gledanju nekada. Sigurno će biti ugodno iznenađen.

6.Daj mu kompliment
Cure su navikle da uvijek one dobivaju komplimente, ali ne sjete se uvijek to isto vratiti. I dečki ih obožavaju, a pošto ih dobivaju rjeđe nego cure, posebno će im značiti.

7.Nemoj na pitanja 'gdje ćemo?' odgovarati sa 'svejedno' nego daj prijedlog
Nema goreg nego kada netko nema mišljenje o ničemu i sve mu je svejedno. Cure će se uvijek izvlačiti od donošenja odluka, ali za promjenu, ti okreni stvari i počni predlagati gdje da idete ili što da radite. Sigurno će mu se to svidjeti!

8.Nemoj mu stvarati pritisak s podizanjem vaše veze na sljedeći level
U vezi si mjesec dana i ti već u glavi imaš isplanirano vaše vjenčanje i kako će vam se zvati djeca, ali on ne razmišlja dalje od 'sutra'. Nemoj mu stvarati pritisak s podizanjem veze na sljedeći level, poput upoznavanja roditelja, prijatelja ili objavljivanja vaše veze na društvenim mrežama. Polako. Pritisak će ga samo uplašiti i odbiti.

Par Stvari koje ni slučajno NE SMIJEŠ oprostiti svom dečku – za ove nema izgovora ni oprosta

9.Objavi fotku s njim na Instagramu, nemoj ga skrivati
Pogotovo ako si netko tko ima puno muških prijatelja i poznanika u životu. Neka zna da samo njega gledaš.

10.Nemoj ga gnjaviti s pitanjima o bivšoj
Iako bi najradije znala SVE, nemoj ga gnjaviti s tim. Bitno je da znaš kada su prekinuli i zašto, sve ti ostale informacije ne trebaju.

savršena cura sitnice osvojiti male geste što dečki vole U vezi najbolja cura kako

Još vijesti