Djevojka koja je pojela najviše nuggetsa

Zanimljiv izbor karijere! Ova djevojka iz Velike Britanije obara rekorde u tome da pojede najviše određene hrane u kratkom roku – a izgleda toliko dobro! Ne bi očekivali da ovako izgleda cura koja pojede najviše pilećih nuggetsa u minuti.

Možeš obožavati pileće nuggetse više od bilo koga, ali ih ne možeš pojesti više od ove cure. Ona je oborila svjetski rekord u najviše pojedenih nuggetsa u jednoj minuti. To se čini možda kao lak zadatak, ali garantiramo ti da nije. Kada ju pogledaš, ne bi nikada rekla da se Leah bavi obaranjem rekorda u jedenju. Ali da, za sada drži čak 27 svjetskih rekorda, a s najnovijim se upravo upisala u Guinnessovu knjigu rekorda. Uspjela je u jednoj minuti pojesti čak 19 pilećih nuggetsa! U 60 sekundi!

Ovako nikada ne bi nitko zamišljao da izgleda cura kojoj je jedenje zanimanje, ali Leah je tu da nam svima promijeni mišljenje i da nas apsolutno iznenadi. Uz najviše nuggetsa pojedenih u jednoj minuti, ova cura drži rekorde i u najviše lazanja pojedenih u 30 sekundi, osoba je koja može najbrže pojesti krastavac, a i može pojesti najviše krafni od marmelade u 3 minute, piše LadBible.

 

 

Impresivno!

mcdonalds Je li Mekić ili Megić? Evo što kaže karta koja otkriva nazive od milja za McDonald's po različitim državama

mcdonalds Je li ovo najčudnija McDonald's narudžba ikad? Evo što je naručio jedan dečko

guinness svjetski rekord pileći nuggetsi oborila rekord najviše pojedenih nuggetsa u minuti

Još vijesti