mcdonalds

Svakakve kombinacije ljudima padaju na pamet za naručivanje u McDonald'su – i tako se stvorio 'tajni' meni koji zapravo sadrži lude narudžbe, koje su se pokazale jako fine. Ali ova je nešto skroz drugačije.

Najčešća narudžba u McDonald's su sigurno različite kombinacije s običnim hamburgerom, cheeseburgerom ili Big Macom. To su im kultni proizvodi koje najviše ljudi bira. Ali onda povremeno dođe netko tko ih na neki način iznenadi s narudžbom. Nekada je to velika količina burgera ili neka totalno šašava kombinacija. Ali još nikada nismo vidjeli da je netko naručio nešto slično pothvatu ovog dečka. On je došao u McDonald's da provjeri što će dobiti ako naruči nešto totalno besmisleno. I tako je na aparatima za samoposluživanje odabrao svoj 'hamburger'.

@rileybondd Buying a slice of cheese from McDonald’s #fyp #viral mannequin challenge - tyler funke :D

Koji je zapravo na kraju bio samo sir. Listić sira. Kako to uopće naručiti? I što ćeš dobiti? On je provjerio. Odabrao je normalan burger sa sirom i onda maknuo sve dodatke, uključujući i pecivo, baš SVE, osim sira. Čak je to prilično puno i platio. Na kraju videa je slijedilo i veliko otkrivanje koje su svi čekali – što će dobiti? I dobio je ono što je i naručio. U poznati kutijicu za burgere stavili su mu samo listić sira. Dakle, moguće je naručiti nešto ovako čudno i stvarno ćeš to i dobiti. Ne znamo samo koliko se isplati. Ali je definitivno najčudnija narudžba koju smo ikada vidjeli.

Pogledajte još:

Tajna iza Coca Cole iz McDonald'sa – zašto ima potpuno drugačiji okus od svih drugih Coca Cola?

Bivša zaposlenica McDonald'sa otkriva tajne i mitove – ovih 8 stvari moraš znati ako tamo jedeš

Tajni McDonald's meni za koji ne zna puno ljudi: 8 finih stvari koje možeš naručiti, a nisu na meniju

mcdonald's čudna narudžba najčudnije

Još vijesti