Toblerone

Za sve one koji su veliki fan ovog slatkiša, ostat ćete u šoku. Mislimo da su rijetki oni koji su zapravo ovu čokoladu lomili na ispravan način, kako bi se ona zapravo trebala prelomiti prije nego što ju jedemo.

Toblerone su poznati čokoladni trokutići koji su mnogima jedni od omiljenih slatkiša! No, jedan video potpuno je promijenio naše viđenje o ovoj čokoladi s obzirom na to da smo ju do sada pogrešno konzumirali. Naime, ovaj dečko je zbog jednog videa pokrenuo ogromnu raspravu jer je pokazao kako bi zapravo trebali lomiti Toblerone trokutiće, a da ih prelomimo na ispravan način prije nego što ćemo ih pojesti.

 

@sidneyraz seconds to realize a lifetime of wrong #toblerone #firsttime #todayyearsold #inmy30s #todayilearned #tipsandtricks #lifehacks ♬ original sound - sidneyraz

 

U videu objašnjava kako ne bismo taj trokutić trebali slomiti prema dole, kako smo svi to radili do sada, nego da vrhovima prstiju uhvatimo dva trokutića koja usmjerimo jedan prema drugome i tada će se oni izlomiti točno u sredini i na pravom mjestu gdje bi se i trebali. No, to i dalje ne mijenja odličan okus ove čokolade, bez obzira na to što smo ju do sada pogrešno lomili.

 

 

Osim toga, vjerojatno puno stvari zapravo jedemo na pogrešan način, ali i to je u redu, sve dok nam je to fino!

čokolade Vrsta čokolade za koju puno ljudi ne zna da postoji – čokolada 'plavuša'!

Slika nije pronađena Čokoladna eksplozija u šalici! Novo hit piće koje je osvojilo internet - vruća čoko bomba! Evo kako ga napraviti

toblerone pogrešno lomljenje odvajanje čokolade slatkiši Čokolada zabluda

Još vijesti