Slika nije pronađena

Toblerone je nakon puno godina promijenio svoj izgled i to je, osim Donalda Trumpa, šokiralo cijeli svijet. Twitter i Instagram puni su fotografija čokoladice koja izgleda drugačije i velik je broj onih koji nisu baš sretni promjenama koje su se dogodile na omiljenoj čokoladici.


'Mondelez International', kompanija koja proizvodi slavni Toblerone,  promijenila je oblik te čokolade koja je poznata po svom trokutastom obliku. Promjena je u tome što su se razmaci između trokutića povećali, a za to postoji sljedeće objašnjenje.

Budući da se povećala cijela sastojaka, morali su napraviti neke promjene. Birali su između toga da smanje gramažu čokoladice ili da joj povećaju cijenu. U želji da Toblerone opstane smanjili su gramažu za dva proizvoda pa tako sad Toblerone od 400 grama ima 360 grama, a Toblerone od 170 grama sada teži 150 grama.


Iz 'Mondelez International' navode kako je razmak čokoladnih trokutića promijenjen u onim paketima koji se distribuiraju samo u Velikoj Britaniji.

'Ovo je užas, pa što ste to napravili?' i 'Želimo natrag našu čokolada' samo su neki od komentara na društvenim mrežama.


Mnogi se žale da promjena nije fer i da žele da se čokoladica vrati na staro, ali nama se čini da promjena nije čak nije loša jer je lakše lomiti trokutiće. Što vi mislite?


Foto: Facebook/Toblerone Instagram

I.I.

Pročitajte još:

Mljac ili fuj: roza čokolada novi je hit

Bijela čokolada uopće nije čokolada!

Woohoo: Proizvedena čokolada koja olakšava menstrualne bolove

Čokolada čokoladica toblerone

Još vijesti