Slika nije pronađena

Najnoviji trend na društvenim mrežama je svakako 'Toblerone tunel'. Nažalost, morat ćemo te razočarati jer se ne radi o tome da se celebrityji slikaju s Toblerone čokoladom, već o nečemu ipak tipičnijem za svijet slavnih i poznatih.


Ako pratiš velike manekenke i celebrityje, sigurno si primijetila kako imaju savršena tijela (ili se barem tako isfotošopiraju), no jednu stvarno vjerojatno nisi primijetila. Naime, popularni 'thigh gap' (rupa između bedara), kod većine slavnih cura, izgleda upravo tako, kao da bismo kroz njega mogli provući Toblerone čokoladicu.

Radi se o nečemu što je ustvari prisutno već dugo vremena, samo se nitko nije usudio dati tome ime, do sada. Nije nam baš niti jasno kako bi se netko uopće sjetio staviti čokoladu na to mjesto....


Neke od celebrity zvijezda koje imaju 'Toblerone tunel' su i Kendall Jenner, Emily Ratajkowski, Hailey Baldwin....

Naravno, nije dugo trebalo dok internet nije reagirao na ovaj apsurdan trend, pa su i Twitter preplavile razne objave u kojima ljudi ismijavaju ovaj trend.Mi smo mirne duše jer znamo da niti Beyonce nema 'thigh gap', a ako ona može biti Beyonce bez toga, onda možemo i mi preživjeti bez problema!

Što vi mislite o ovom trendu?

Foto: Instagram

A.Š.

Pročitaj još:

Sve zbog selfieja – Instagram i Facebook doslovno uzeli živote svojim 'zagriženim' korisnicima

PREDOBRO Instagram uvodi novu opciju – ekipu ćemo moći maknuti s feeda bez da skuže

WTF Novi beauty trend poharao Instagram – kako vam se sviđa 'nose art'?

trend Čokolada slavni toblerone instagram

Još vijesti