Par razgovora

Svaka veza treba biti mješavina zabave i ozbiljnosti. Postoje one situacije kada se ipak morate uozbiljiti i ozbiljno popričate, a ovo je 5 takvih situacija. Ne trebate sve teme riješiti odjednom, ali nije ih loše pokrenuti.

Nitko ne voli imati ozbiljne razgovore koji nisu baš ugodni, ali nekada ih se mora imati. Takvih razgovora treba biti i u vezi. Postoji pet tema o kojima nije loše otvoreno popričati s dečkom, iako možda ne želiš. Ti razgovori neće biti najugodniji, ali su dobri za vašu vezu i na duge staze mogu pomoći. Neke je teme bolje pokriti što prije, na početku veze, kako bi oboje znali na čemu ste. Puno puta dođe do nesporazuma i slomljenih srca jer nismo otvoreno i jasno rekli neke stvari. Pokreni ove teme, pripremi se za sve jer možda ćeš čuti i neke stvari koje ne želiš, ali trebaš znati.

1.Bivše veze
Bivše ljubavi nisu najugodnija tema, ali su tema koja se mora pokrenuti. Želiš saznati neke stvari o bivšoj vezi – ne sve. Primjerice, dosta je bitno znati zašto su prekinuli i u kakvim su sada odnosima, koliko su dugo bili skupa te kada je prekid bio. To ti može puno reći o tome je li osoba preboljela bivšu ljubav. Ne moraš previše kopati po tome, ali osnovne informacije ispitaj. Biti u vezi s nekim tko nije prebolio bivši i nije najpametniji izbor.

2.Kakvu vezu želite
Jako je bitno popričati o tome jer ne žele svi isti tip veze niti jednako ozbiljnu vezu. Ako vam se želje ne poklapaju, na dulje je staze to dosta veliki problem. Kakvu vezu želite i gdje se vidite za par godina? Možda ćeš dobiti odgovor koji ne želiš čuti, ali bolje je saznati čim prije.

3.Ispričaj svoju najsramotniju priču
Ovo nije razgovor koji će ti slomiti srce, ali nije ni lagan. No dobar je za vas! Kako bi se više povezali i kako bi jedno drugome pokazali ranjivost, nije loša ideja da pokrenete temu dijeljenja najsramotnijih događaja koji su vam se dogodili. To će vas i povezati i zabaviti. Nije ugodno, ali pokazati ranjivost može pomoći da se veza dodatno učvrsti i da budete bliži.

4.Što je za tebe prijevara
Možda ti se čini logično što se smatra prijevarom, ali ovaj pojam ne znači iste stvari za različite osobe. Prijevara može biti puno toga za druge osobe i nije loša ideja imati ovakav razgovor na početku veze i jasno definirati koja su ponašanja za vas neprihvatljiva i koja se smatraju izdajom.

5.Koliko se često želite vidjeti
Nažalost, ne žele se svi viđati jednako često. Netko se želi viđati svaki dan, a netko drugi ima i drugih obaveza zbog kojih se želi viđati jednom ili maksimalno dva puta tjedno. Nemoj pretpostavljati! Nekome je veza jako bitna i na prvom mu je mjestu, ali nekome nije.

 

Ljubav Kada je pravo vrijeme u vezi za reći po prvi put 'volim te' – i tko bi to trebao reći prvi

veza razgovori u vezi teške teme neugodne teme pričati s dečkom bitne za vezu ozbiljni razgovori

Još vijesti